Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Joyce Moons

Erg prettige samenwerking. Er was veel tijd beschikbaar om aan het ontwerp te werken, mooie 3D tekening en toen bleek dat we een fout in de maten hadden gemaakt waren ze ook direct beschikbaar om... Erg prettige samenwerking. Er was veel tijd beschikbaar om aan het ontwerp te werken, mooie 3D tekening en toen bleek dat we een fout in de maten hadden gemaakt waren ze ook direct beschikbaar om mee te denken in oplossingen. Resultaat, een top badkamer!

Veel tijd om na te denken over het ontwerp, veel ervaring en ideeen, mooi tegels!

De tekening voor de aannemer kan iets preciezer

Nick Steenkamp

Prettig om zaken te doen met een professioneel bedrijf

Duidelijk advies, meedenken aan de hand van onze wensen, snelle communicatie

Geen. Vanuit ons oogpunt was het zeer goed georganiseerd

John Annen

Goed geholpen met een fijne badkamer als resultaat!

Nemen de tijd voor je. Eerlijk advies

Nvt

Esther Corba

Fijne gemoedelijke sfeer.

Ze nemen alle tijd en denken goed met je mee.

Maurice Kuiper

Aardige medewerkers die weten waar ze het over hebben en goed meedenken om de klantvraag boven water te krijgen en deze verder te verduidelijken waar nodig. Gedurende het hele traject betrokken en... Aardige medewerkers die weten waar ze het over hebben en goed meedenken om de klantvraag boven water te krijgen en deze verder te verduidelijken waar nodig. Gedurende het hele traject betrokken en ook een goede naservice. Mooie showroom met een grote variatie aan keus: voor ieder wat wils. Inmiddels zowel het toilet als de badkamer hier besteld en obv van onze ervaring raden we iedereen die een kwalitatief goede badkamer wil, goede service wil en ontzorgd wil worden een kijkje te nemen bij deze winkel.

Kennis en vriendelijkheid van personeel. Tijd die vrijgemaakt wordt om ideeƫn op papier te zetten.

Fam Helder

Ervaring is goed. We werden in de winkel uitstekend geholpen.
Kregen een duidelijk en helder advies. Werd aan alles gedacht.
Het was even zoeken naar de juiste manier van indeling in de...
Ervaring is goed. We werden in de winkel uitstekend geholpen.
Kregen een duidelijk en helder advies. Werd aan alles gedacht.
Het was even zoeken naar de juiste manier van indeling in de badkamer, maar ons werd alle tijd gegeven om hier over na te denken en bij vragen voelden we ons niet geremd om hier later op terug te komen

Zeer ervaren medewerker!
Goede inzichten/ tips
Zeer mooie materialen, uitgebreide keuze in assortiment.
Ruim aanbod in voorbeeld badkamer wat zeker heeft geholpen bij het...
Zeer ervaren medewerker!
Goede inzichten/ tips
Zeer mooie materialen, uitgebreide keuze in assortiment.
Ruim aanbod in voorbeeld badkamer wat zeker heeft geholpen bij het visualiseren van onze badkamer

Tav van jullie bedrijf hebben wij geen verbeterpunten of tips. We zijn goed geholpen, Er werden oplossingen gevonden van de kleine dingen waar we tegenaan liepen.

Alleen de medewerker...

Alleen de medewerker die de badkamer plaatste beviel ons niet altijd. Hij heeft zeker goed werk afgeleverd, maar er waren communicatief wat irritaties die op het einde door de uitstel van de laatste werkdag oa resulteerde in ergernis. Maar hier wil ik verder nu niet op in gaan. We hebben dit uitgebreid besproken met Annet.