Offerte
9.6/10
Communicatie
9.6/10

Dhr. en Mevr. Kombrink

Zeer professioneel en uitstekend geholpen.

Professioneel, goede uitleg.
Super nette showroom om spullen te zien!

NVT

Dhr. en Mevr. Oostvogels

Goed advies en professionele uitvoering van de renovatie van 2 badkamers

meedenken met de klant

op dit moment geen verbeterpunten

Dhr. en Mevr. Zwart

Warme ontvangst in een sfeervolle showroom. Judith is een empathische vrouw die precies aanvoelt wat we mooi vinden en onze wensen tot uiting heeft laten komen in een schitterend ontwerp. Ze helpt... Warme ontvangst in een sfeervolle showroom. Judith is een empathische vrouw die precies aanvoelt wat we mooi vinden en onze wensen tot uiting heeft laten komen in een schitterend ontwerp. Ze helpt door mee te denken in stresssituaties. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten dagelijks van onze mooie badkamer.

Goed luisteren

Die hebben we niet

Dhr. en Mevr. Willemkens

Zeer goed en vakkundig geholpen bij het samenstellen van onze badkamer. Zeer duidelijke offerte met een mooie animatie erbij. Uitvoering eveneens zeer vakkundig en goede planning!

communicatie en planning

ga vooral zo door!

Dhr. en Mevr. Buijze

Heel erg goed geholpen bij het uitkiezen van onze badkamer. Het eindresultaat mag er dan ook zijn. Zeer tevreden!

Er wordt erg goed geluisterd naar de wensen van de klant! Tevens een deskundig advies wat wel en niet mogelijk is. De animatie is nauwelijks van echt te onderscheiden. Er wordt gewerkt met... Er wordt erg goed geluisterd naar de wensen van de klant! Tevens een deskundig advies wat wel en niet mogelijk is. De animatie is nauwelijks van echt te onderscheiden. Er wordt gewerkt met kwalitatief zeer goede producten.

Dhr. en Mevr. de Bruijne

Onze ervaring met Judith Willemsen badkamer specialist was uitstekend .

Goed advies, denken mee , zeer prettig contact .

Geen.

Tom Heeringa

Zeer positief, hele fijne omgang

Denkt mee met je wensen en budget en probeert niet per see de duurste spullen te verkopen, maar wat bij jouw situatie past.

Op de hoogte houden van uitvoeringsperiode kon iets beter

Mevrouw Anita de Klerk

Goede adviezen gekregen, moest er wel lang op wachten, maar het was zeker de moeite waard. Heel vakkundig geïnstalleerd.

Meedenken en adviseren. Geweldige installateur.

Communicatie was voor mijn soms niet duidelijk, maar na vragen kwam het altijd goed.

Dhr. van den Broek en Dhr. Bernhart

Ervaren en deskundig advies en begeleiding, van oriëntatie tot realisatie! Oprecht betrokken, meedenkend en realistisch mbt wensen / mogelijkheden / budget. Perfecte samenwerking met het zeer... Ervaren en deskundig advies en begeleiding, van oriëntatie tot realisatie! Oprecht betrokken, meedenkend en realistisch mbt wensen / mogelijkheden / budget. Perfecte samenwerking met het zeer vakkundig installatie bedrijf.( Jeroen vanderpeijl )

Zie hierboven

........

Dhr. en Mevr. Jonker

We werden vakkundig geholpen. Goede service. Netjes gewerkt en afgewerkt.

Weten waar ze over praten. Voor alles een oplossing. Denken goed mee.

Zijn dik tevreden.