Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Goede uitleg, kwaliteit matriaal

Goede inschatting van benodigde matrialen

Steffan Majoor

Na een beetje rond zoeken naar een betrouwbare badkamerspecialist zijn we uitgekomen bij Verwijst Tegels & Sanitair in Uden. het was alsof we... Na een beetje rond zoeken naar een betrouwbare badkamerspecialist zijn we uitgekomen bij Verwijst Tegels & Sanitair in Uden. het was alsof we binnenkwamen in een warm bad. Andere zaken waren tot nu toe erg onpersoonlijk en niet erg geinsteresseerd. Oke, het zal best goedkoper kunnen maar de service en persoonlijke aandacht is het dubbel en dwars waard. dat betaald zich ook terug in vertrouwen. En dat is erg fijn als je weet dat er iemand in je huis aan het werk is die je vertrouwd.

Mogelijkheden en flexibiliteit. Dat geldt ook voor de aannemer. Erg fijn om mee te werken en wat een enthousiasme.

Soms zijn constructies in theorie best mooi, maar in de praktijk niet te maken. Bij ons betrof het de kleine wand met nistjes waar ook de douchewand aan werd bevestigd. In de praktijk bleek dit niet... Soms zijn constructies in theorie best mooi, maar in de praktijk niet te maken. Bij ons betrof het de kleine wand met nistjes waar ook de douchewand aan werd bevestigd. In de praktijk bleek dit niet stevig genoeg en op advies van de aannemer is het maar 1 nistje geworden.

Elmieke

We werden vriendelijk ontvangen en rustig en goed geadviseerd.

We konden altijd vragen stellen en er werd goed naar ons geluisterd. Het resultaat is dan ook een supergave badkamer, waar we al veel plezier en gemak van hebben gehad.
Toen er iets niet goed...
Toen er iets niet goed was aan onze kraan, werd dit meteen opgelost.

Die hebben we niet.

Jos van Kuppeveld

Een bedrijf met medewerkers die een eerlijk, deskundig advies geven met een scherpe prijs.

Tijd hebben voor de klant.
Eerlijk advies
Scherpe prijs
Heldere communicatie

Nicole

We hebben na goed overleg een keurige oplossing gevonden voor onze badkamer en er is goed meegedacht door het bedrijf. Alles was keurig geregeld en met hoge kwaliteit gemaakt. Wij zijn al jaren dik... We hebben na goed overleg een keurige oplossing gevonden voor onze badkamer en er is goed meegedacht door het bedrijf. Alles was keurig geregeld en met hoge kwaliteit gemaakt. Wij zijn al jaren dik tevreden klant!

Veel keus en goed meedenken naar oplossingen uit hun eigen inzicht en ervaring

Remko Claassen

Complete badkamer gekocht en inclusief mijn montage. Heel goed geholpen, goed advies en mooie producten. Het resultaat is schitterend. En sneller gerealiseerd als gepland.

Kennis en vakmanschap

Wij begonnen onze zoektocht met een bezoek aan Verwijst.
Wij begonnen onze zoektocht met een bezoek aan Verwijst.
Door vriendelijke, duidelijke en vakkundige hulp van Ermerd konden wij onze onuitgewerkte ideeën omzetten in een plan met bijbehorende 3D-tekening.

Kennis van de markt van badkamerproducten, ervaring met het (ver)bouwen van badkamer waardoor de details kloppen

Bij het stellen van losse vragen duurt het soms even voordat er een antwoord gegeven kan worden.

In overleg met onze monteur hebben wij bij Verwijst een nieuwe badkamer-kraanunit gekocht. Na ongeveer 10 dagen bleek dat we toch iets anders wilden. Dat hebben we overlegd met Ermerd. Hij... In overleg met onze monteur hebben wij bij Verwijst een nieuwe badkamer-kraanunit gekocht. Na ongeveer 10 dagen bleek dat we toch iets anders wilden. Dat hebben we overlegd met Ermerd. Hij adviseerde ons daarin prima. Ook de gekochte kraanunit nam Verwijst terug. Een uitermate correcte actie van de vertegenwoordiger van Verwijst. Wij zijn daarom zeer blij dat we daar onze spullen besteld hadden; ongeveer 16 jaar geleden waren we ook blij met de adviezen én de tegels bij Verwijst.

Goede service én een luisterend oor.