9.6/10

Goed geregeld.

Snelle levering.

Marjan

Slechte kwaliteit, niet de beloofde 90 cm lang, na gemeten is krap aan 80 cm en bovendien is de naad van de opgestikte zak aan de onderzijde los. Na contact kan ik de badjas, op eigen kosten!!!!,... Slechte kwaliteit, niet de beloofde 90 cm lang, na gemeten is krap aan 80 cm en bovendien is de naad van de opgestikte zak aan de onderzijde los. Na contact kan ik de badjas, op eigen kosten!!!!, terug sturen.

Reactie Badjasparadijs:

Beste mevrouw Welles, ontzettend vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. We hebben u meerdere keren gebeld en een email gestuurd om te kijken naar een passende oplossing. Echter krijgen we... Beste mevrouw Welles, ontzettend vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. We hebben u meerdere keren gebeld en een email gestuurd om te kijken naar een passende oplossing. Echter krijgen we op geen enkele manier contact wat wij zeer betreuren. Wij proberen als er een probleem is altijd samen met de klant te kijken naar een zo goed mogelijke oplossing.

Loes Jorritsma

Zeer nette snelle levering. Ik kreeg op een vraag per mail meteen antwoord.

Snelle reactie
Sterk verpakkingsmateriaal

Geesje

Alleen maar positief. Goede kwaliteit. Snelle levering.

Ria

De door mij bestelde badjas werd netjes op tijd geleverd

Badjas kwam op de tijd die was afgesproken

Jolien

Eerste keer besteld. En alles was top van kwaliteit tot levering

Makkelijke website. Alles was zo gepiept.

Super service..besteld en volgende dag in huis..tevens waar voor je geld!

Snelle en duidelijk service

Snelle levering en goede kwaliteit!

Perfect klanten sevice

Snelle levering goede kwaliteit

barbier

Snelle en goede service. Aan te bevelen.

heel snelle service. Volgende dag in huis inclusief borduren. Product voldeed aan de verwachting