9.6/10

Ervaring is goed. Ruime keuze, snelle levering. Prijs-kwaliteit is ook goed.

Ik had een vraag en belde het bedrijf. Ik werd gelijk te woord gestaan en zeer goed geholpen. 2 dagen later werd de badjas met borduursel afgeleverd. Zeer te vreden over de badjas

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Zie hierboven

Heeel rappe levering naar België. In de namiddag een badjas met het stikken van mijn naam erop besteld. De dag in de ochtend had ik ze reeds thuis ! Geweldig toch ! Prijs kwaliteit ook prima. Enkel... Heeel rappe levering naar België. In de namiddag een badjas met het stikken van mijn naam erop besteld. De dag in de ochtend had ik ze reeds thuis ! Geweldig toch ! Prijs kwaliteit ook prima. Enkel wat moeten zoeken hoe ik het klaar moest krijgen om de badjas ook van een naam te voorzien, dit was minder. Een heel vriendelijke medewerkster hielp me dan op weg !

Prima verwerking.

duidelijke service.

Ron Groothuis

Overzichtelijke site, snelle levering (zelfs met borduring) en een goed product

Snel, goede site, fijn dat je gelijk kunt zien hoe de borduring er uit komt te zien (kleur, lettertype en achtergrond)

Erwin Van Bakel

Ruime opgezette website met de meeste keuze.zeer snelle en overzichtelijke levering.
Badjas boven verwachting.

Veel keuze

Margot

Goede, duidelijke website met veel keus. Prima service en maakt beloftes waar.

Duidelijk en maakt waar wat ze zeggen/schrijven.

Prima. Bestelling snel afgerond alhoewel de levering wat op zich liet wachten. Dit i.v.m Post.nl die zich tegenwoordig
veroorloofd om niet af te leveren, omdat je zogenaamd niet thuis...
veroorloofd om niet af te leveren, omdat je zogenaamd niet thuis bent(onwaar) en de 2e aflevering zonder overleg bij een Post.nl punt af geeft. Dit doet uiteraard niets af aan de snelle service van Badjasparadijs, maar wel met het kiezen van de vervoerder.

Snelle reactie op bestelling en feedback

Reactie Badjasparadijs:

Bedankt voor de feedback. We gaan hier zeker een melding van maken bij PostNL. Heel veel plezier van de badjas.

Snelle service, wel duurder dan gemiddeld

Ruim assortiment