9.6/10

Claas Gerben Hamming

Snelle levering en mooi gepersonaliseerd.

De website is overzichtelijk en duidelijk. Heren badjas van Turks katoen met capuchon besteld. Binnen 1 werkdag kwam hij binnen. Mooie badjas. Prijs en kwaliteit zijn prima. Ik zou deze webshop... De website is overzichtelijk en duidelijk. Heren badjas van Turks katoen met capuchon besteld. Binnen 1 werkdag kwam hij binnen. Mooie badjas. Prijs en kwaliteit zijn prima. Ik zou deze webshop aan andere aanbevelen.

De eerste keer hier een badjas besteld. Zéér tevreden over het product als de webshop.

Prima service, snelle levering en mooie kwaliteit badjas - blij mee!
badjas laten borduren: mooi gedaan

snelle levering, mooi product

Eerste koop na goede indruk van de website

goede schriftelijke en mondelinge info

Goed; veel keuze, duidelijke site, mooi product en snel geleverd

zie hiervoor

Oke

Betaling ging super snel...

Simone

Leuke badjassen en een snelle service.

Snelle levering.

Louise Mateboer

Dit is de tweede keer dat ik een badjas bij jullie bestel. (Dezelfde). Die bevalt me heel goed. Het enigste nadeel is dat hij na verloop van tijd gaat lussen. Echt heel erg! Maar omdat hij zo fijn... Dit is de tweede keer dat ik een badjas bij jullie bestel. (Dezelfde). Die bevalt me heel goed. Het enigste nadeel is dat hij na verloop van tijd gaat lussen. Echt heel erg! Maar omdat hij zo fijn zit neem ik dit voor lief. Op pyamadagen als ik niemand verwacht, heb ik lekker de oude draderige badjas aan, maar de nieuwe, die hangt in de logeerkamer, zodat ik ook kan terugvallen op een nette badjas als het nodig is. De bestelservise en snelle bezorging krijgt van mij een dikke 10.

De snelle bezorging! Super!

Esmeralda

Producten zijn van hoge kwaliteit en worden snel geleverd. Informatie over afmetingen maakt het makkelijk om de juiste maat te bestellen. Ik heb 3 verschillende badjassen besteld. 1 voor volwassene... Producten zijn van hoge kwaliteit en worden snel geleverd. Informatie over afmetingen maakt het makkelijk om de juiste maat te bestellen. Ik heb 3 verschillende badjassen besteld. 1 voor volwassene en 2 voor kinderen. De badjassen waren van dikkere kwaliteit dan ik gewend ben. Veel beter zelfs dan die van een duur merk dat ik eerder had. De kleuren zijn mooier en dieper dan ze leken op de foto’s. Ik hoop dan ook dat ze lang meegaan want ze zitten heerlijk en zijn mooi. We zijn er alle drie heel blij mee!
Tijdens bestellen ging er iets mis met afrekenen bij mijn bank, maar dat was geen enkel probleem. Ik hoefde niet opnieuw vanalles zelf te doen, maar kreeg een mail met een simpele link waarmee alles snel alsnog geregeld werd.

Goede kwaliteit
Duidelijke afmetingen