9.6/10

Bianca

Ik vind het badjasparadijs een erg goed en betrouwbare site. Bestellen ginf makkelijk, de badjas is super snel geleverd, mooi verpakt en de badjas is erg mooi.

Mooie verpakking
Goede kwaliteit

Jennifer

Heelijke badjassen 3 bestelt snel afgeleverd

Schouten

Badjas voor mijn nichtje besteld.

Duidelijke mails en snelle service.

Evelien W

Goede ervaring gehad met dit bedrijf! Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.
Goede omschrijving van product(en)

Prima! Website goed en duidelijk. Makkelijk om te bestellen (en weer te veranderen).
Snelle levering! Alles waar gemaakt wat er beloofd is.

Ien

Ook meteen antwoord

Sandra Hendriks

Snelle service, kwaliteit supergoed. Kortom zeer tevreden 😉

Kwaliteit en snelle levering

Snelle levering, ook als iets geruild moest worden, werd dit zeer snel afgehandeld. Top!

De oorspronkelijke bestelling was gericht aan het adres Nootweg 8 C. Dit toevoegsel werd blijkbaar door uw computersysteem niet herkend. Gebeld met Niels van uw bedrijf ivm de ruiling en de juiste... De oorspronkelijke bestelling was gericht aan het adres Nootweg 8 C. Dit toevoegsel werd blijkbaar door uw computersysteem niet herkend. Gebeld met Niels van uw bedrijf ivm de ruiling en de juiste adressering. Als u op de retourzending duidelijk vermeld : Nootweg 8 C, dan komt het prima in orde. Nee dus. Voor het overige is de service snel en correct.

Kwalitatief mooie jassen. Prachtige kleur. Vallen groot. Vriendelijk bedrijf

Reactie Badjasparadijs:

Fijn te horen dat je tevreden bent over onze service en badjassen. Excuses dat bij het maken van het retourlabel de toevoeging van het huisnummer is vergeten. Gelukkig is alles wel goed terecht... Fijn te horen dat je tevreden bent over onze service en badjassen. Excuses dat bij het maken van het retourlabel de toevoeging van het huisnummer is vergeten. Gelukkig is alles wel goed terecht gekomen. Veel plezier van de badjas.