9.6/10

Esmy

Super klantvriendelijk. Zij hadden een badjas maatje L gestuurd i.p.v. een XL. Ik heb ze gemaild en ze reageerden meteen om te melden dat ze de XL sturen en dat er een retouretiket meegestuurd wordt... Super klantvriendelijk. Zij hadden een badjas maatje L gestuurd i.p.v. een XL. Ik heb ze gemaild en ze reageerden meteen om te melden dat ze de XL sturen en dat er een retouretiket meegestuurd wordt waarmee ik het maatje L kon terugsturen. En we kregen een leuke bidon bij : wat niet hoefde eigenlijk maar toch wel heel erg leuk om te krijgen. Mijn zoon was er super blij mee.

Snelle contact

Wondergem

Ik kreeg ze heel snel te pakken toen ik een vraag had. Ze mailde me binnen een paar minuten en gaven direct feedback of het goed was gegaan. Ook wanneer het geleverd mocht worden.

- Snelle reactie middels de mail
- Vriendelijke reacties
- Duidelijke beschrijving van het product en of iets mogelijk was
- Zeer nette levering (badjas zat in een tas)

(Bewerkt)

Goede service

Goed. Leuke site, veel keuze, handig te zoeken in thema's. Snel bezorgd. Dat er geen mogelijkheid was tot gratis retour sturen hield me in eerste instantie tegen om te bestellen, omdat ik niet zeker... Goed. Leuke site, veel keuze, handig te zoeken in thema's. Snel bezorgd. Dat er geen mogelijkheid was tot gratis retour sturen hield me in eerste instantie tegen om te bestellen, omdat ik niet zeker was over de maat die ik nodig had. Misschien is een maten-tabel o.i.d. handig m.b.t. de afmetingen van de badjas vs normale kledingmaten? (Bij normale kleding zou ik voor optie M/L gaan, maar kon nu kiezen uit S/M of L/XL)

Ik had een vraag over de maat en werd snel, vriendelijk en goed geholpen via de chat

Rob

Prima bezorging en kwaliteit badjas

Snelle bezorging

Gerda Soen

Zeer goede ervaring

Zeer ruime keus

Voor de eerste keer iets besteld bij Badjasparadijs. Het was als een warm bad! Zo paradijselijk!

Duidelijke site, veel keuze, scherpe prijs. Prima informatie, dat wat je nodig hebt te weten over het product.

Snelle goede bezorging en wat n heerlijke badjas. Daar ga ik van genieten!!!!

Kwaliteit, mooie belettering en snelle levering