9.6/10

Henk

Prima bedrijf. Ook nog telefonisch contact gehad en heeft goed informatie gegeven!

Telefonisch goede (extra) informatie gegeven.

Mooie overzichtelijke site, die uitnodigt tot bestellen.

Badjas in het Echt nog véél mooier dan op de site.
Kleindochter is er Superblij mee!

Duidelijke site
snelle actie

Jolanda

Prima zeer snelle levering

Badjasdrager

Slechts 1 artikel besteld. Bestellen makkelijk en snelle levering.

Veel keus.

Alexandra

Goede eerste ervaring. Ik was verbaasd over de ruime keuze, en de kleinere maten. Eindelijk een XS kunnen vinden en dus een badjas waar ik niet in 'verzuip'. In de kobaltblauwe kleur die me geweldig... Goede eerste ervaring. Ik was verbaasd over de ruime keuze, en de kleinere maten. Eindelijk een XS kunnen vinden en dus een badjas waar ik niet in 'verzuip'. In de kobaltblauwe kleur die me geweldig staat en ik nog niet eerder heb gevonden. De kwaliteit is ook heel goed. Ik ben er heel blij mee.

Goede overzichtelijke website, ruime keuze, goede klantenservice.

Perfect

Alles gaat snel

Van Geerenstein

2 badjassen gekocht van wafelstof. Maat 2xl valt goed en ruim. Mijn man draagt altijd 2xl of 3xl. Grote maten maat 3xl valt overdreven groot. Hij is veel langer en heeft enorm lange wijde mouwen.... 2 badjassen gekocht van wafelstof. Maat 2xl valt goed en ruim. Mijn man draagt altijd 2xl of 3xl. Grote maten maat 3xl valt overdreven groot. Hij is veel langer en heeft enorm lange wijde mouwen. Als je wat dikker bent denken ze ook dat je meteen 2 meter lang bent en heeele lange armen hebt! Jammer! Ik laat hem door mijn schoonmoeder vermaken, want als ik een maar kleiner bestel zit hij bij de buik ook kleiner en daar heb ik de grootte wel nodig. Ook jammer dat de grote maten 2x zo duur zijn. Vin d het prijsverschil erg groot. Stof en kleuren zijn wel mooi.

Overzichtelijke site en snelle bezorging

Yvonne

Op de site geen mogelijkheid om de aankoop op een ander adres te laten bezorgen. Via mail gevraagd of de badjas naar het adres van mijn kleindochter gestuurd kon worden. Geen probleem. Is perfect... Op de site geen mogelijkheid om de aankoop op een ander adres te laten bezorgen. Via mail gevraagd of de badjas naar het adres van mijn kleindochter gestuurd kon worden. Geen probleem. Is perfect verzorgd! Vrijwel meteen antwoord (ook op zondag) en maandag werd het artikel op de door hen aangegeven tijd door PostNL bezorgd. Chapeau!

Zeer ruime keus. Snelle levering. Erg klantvriendelijk; persoonlijke benadering met een hartelijk woord. Zal zeker een volgende keer weer bij hen kopen.