9.6/10

Snelle levering, snelle reactie op vraag via mail
Persoonlijk contact

We werden persoonlijk gebeld voordat bestelling werd ingepakt en verstuurd of de maat echt klopte.
Om te voorkomen dat we moesten retourneren

M.Vinke

Geweldig

Mooie kwaliteit

M. Hamhuis

Super fijne badjas en ook snel geleverd. Kwaliteit badjas is ook erg goed. Heb mij door de nieuwe badjas nog meer vermaakt in de sauna. Ook de borduursels waren top en netjes afgewerkt.

Nette borduursels
Snelle levertijd.
Uitstekende kwaliteit.
Voor goede prijs.

Snelle levering en goede materialen. Voor het geven van een cadeau heb ik twee badjassen besteld. ik wist nameijk nog niet hoe ze zouden staan. Uiteindelijk twee mooie jassen maar uietraard maar... Snelle levering en goede materialen. Voor het geven van een cadeau heb ik twee badjassen besteld. ik wist nameijk nog niet hoe ze zouden staan. Uiteindelijk twee mooie jassen maar uietraard maar gekozen voor 1 badjas. De andere jas heb ik weer retour gestuurd. Wat wel vervelend is t.o.v. andere webshoppen is dat ik nu wel zelf de retour verzendkosten moet betalen. Ik zou de jassen ook besteld hebben als de prijs per jas hoger was maar dan geen retour kosten zou hoeven betalen. Wellicht is het een idee om dit op deze manier te verwerken?

Reactie Badjasparadijs:

Bedankt voor je feedback. Je verbeterpunt nemen we mee. Fijn te horen dat onze badjassen naar wens zijn. Een badjas is altijd een leuk cadeau. Tot een volgende keer.

Ingrid Jansen

Snelle levering. kan niet beter!

Goede site, maakt waar wat het beloofd!

Makkelijk te bestellen, veel keuze en snelle levering. Zeer tevreden met deze webwinkel!

snelle levering en goede kwaliteit

Lola

Voor het eerst hier besteld. Super snelle levering (dag later) en het resultaat van de geborduurde badjas is echt top!

Snelle en correcte levering en afwerking van het produkt!

Marieke

Positieve ervaring, goede snelle service.

Snelle levering geborduurde badjas. Badjas lijkt van goede kwaliteit, borduursel mooi groot uitgevoerd.

N van Es

Zeer goed. Snelle service, goede kwaliteit van het artikel.