9.6/10

Nel de Jong

Mooie badjas besteld snelle levering. Hij moest een maatje kleiner een belletje wat ik moest om zo snel mogelijk de andere in huis te hebben.

Het was weekend Zaterdag de grootte en Maandag de andere in huis TOP!Alles keurig verzorgt.

Snelle levering. Goed product

jacqueline groenewold

Via Google heb ik jullie gevonden.
Eerlijk gezegd:
Ik vond de prijzen hoog, maar hecht wel waarde aan kwaliteit en vaderdag
gaf de doorslag....DUS EEN MOOI CADEAU!

Snelle bezorging
Degelijk verpakt
Geen gezeur van "ja maar".
Gewoon een tevreden aankoop met een tevreden
behandeling

Top

Goede kwaliteit snelle levering

Was de 1e keer en is mij zeer goed bevallen. Makkelijk te bestellen en de dag erna al in huis. Pasvorm klopt met maattabel . Tevreden klant!!

Eerste maal hier besteld en super tevreden !

Martine Camerlynck

Vlotte bestelling, snelle levering, goede communicatie!

Vlotte levering, goede communicatie, mooie afwerking

Jeanine Oomen

Ik ben zó tevreden! Supersnelle levering...badjas is zeer luxe en superzacht! De roze tas met de sterren is ook zo leuk en dat voor zo'n klein prijsje! Lekker ruim en ideaal cor een sagje sauna.... Ik ben zó tevreden! Supersnelle levering...badjas is zeer luxe en superzacht! De roze tas met de sterren is ook zo leuk en dat voor zo'n klein prijsje! Lekker ruim en ideaal cor een sagje sauna.
De eerste badjas paste toch niet, teruggestuurd en meteen de volgende dag de nieuwe al in huis. Bovendien even met de eigenaar aan de telefoon gehangen en hij was echt supervriendelijk en correct!

Snelle levering.
Overzichtelijke website.
Mogelijkheid tot achteraf betalen.
Veel keuze.
Fijne communicatie.

Aggie Wijnands-janssen

Geweldige site. Veel keuze niet duur en super snelle kevering. Ook het borduurwerk is fantastische en netjes afgewerkt. Doen wat ze beloven

Geweldig borduurwerk en netjes afgewerkt.

SA.

Snelle levering & mooie badjassen