9.6/10

Prima ervaring. makkelijke website en veel keus

veel keus, veel kleuren en goede prijs

Rebel

Duidelijke site. Snel te bestellen en snel geleverd. Prima!

Snelle levering en medewerkers die je goed helpen.

vond de verpakking van de badjas super , deze zat in speciale tas

Marly

Ik had een paar specifieke wensen als cadeau voor een bruidspaar. Badjassen met een persoonlijk logo binnen een korte leveringstermijn van 4 dagen. Niels van Badjasparadijs schakelde snel en binnen... Ik had een paar specifieke wensen als cadeau voor een bruidspaar. Badjassen met een persoonlijk logo binnen een korte leveringstermijn van 4 dagen. Niels van Badjasparadijs schakelde snel en binnen 2 dagen had ik de badjassen in huis met een perfect resultaat.

snelle levering, goede kwaliteit.

Gerda de Jong

Keurige afhandeling en een mooi aanbod om naar het bedrijf te komen passen . Ga hier nu nog geen gebruik van maken maar mocht ik weer een bijzonder mooie badjas zien kom ik zeker naar mijn... Keurige afhandeling en een mooi aanbod om naar het bedrijf te komen passen . Ga hier nu nog geen gebruik van maken maar mocht ik weer een bijzonder mooie badjas zien kom ik zeker naar mijn geboorteplaats 😀

Mevr Menkehorst

Geweldig bedrijf, echt supersnelle service !! Bij retour ( badjas te klein ) volgende dag alweer in goede maat in huis. En ook nog eens een perfecte kwaliteit. Top !

Bij omruiling volgende dag al weer in huis.

Bestelling vlot afgehandeld

Marijke keizer

Goede morgen ,wat een mooie badjassen zijn het en een mooie naam er op . gaat zo door. ik ben erg tevreden . mooi kado voor mijn 2 Dochters. Gr Marijke Keizer.

Ed

Vlotte levering.
Product kwalitatief boven verwachting.

p.koopman

Erg mooie badjas en goede kwaliteit.
ik was bij de bedrukking een punt vergeten. Werd hierover keurig gebeld om het op te lossen.

Erg goede service