9.6/10

Bas

Maar na ongeveer 15minuten werd ik netjes terug gebeld en werden al mijn vragen beantwoord. Ik had wat moeite met de maat tabel en zocht telefonisch contact maar er werdt niet opgenomen!
De badjas was snel in huis en hij bevalt prima!
Het is een lang model. Ik ben bijna 2 meter en erg slank maar badjas past goed!

Niet gelijk telefonisch bereikbaar maar snel terug gebeld.

Badjasje

Ik was op zoek naar een badjas voor onze dochter en kwam deze site eigenlijk per toeval tegen. Mooie duidelijke site met genoeg keuzes!

Heldere site, mooie foto's van de producten.

miek weterings

Ik kende het bedrijf niet dus was het voor mij afwachten of en hoe de bestelling zou worden geleverd. Het overtrof mijn stoutste verwachtingen: de dag na de bestelling ontving ik de badjas! Ben 100%... Ik kende het bedrijf niet dus was het voor mij afwachten of en hoe de bestelling zou worden geleverd. Het overtrof mijn stoutste verwachtingen: de dag na de bestelling ontving ik de badjas! Ben 100% tevreden!!

Snelle levering en de mogelijkheid het product eventueel terug te sturen of je geld terug te ontvangen

katia van heyste

De BBQ Beer

Veel keus

Goede maattabel

Duidelijk website

Snel en correct afgeleverd

goed verpakt en leuk in tas

Fijn bedrijf en mooi materiaal. Ze waren alleen de sauna bon vergeten erbij te doen. Het was een verjaardagscadeau voor mijn tante. Binnen een paar minuten had ik reactie terug en werd het meteen... Fijn bedrijf en mooi materiaal. Ze waren alleen de sauna bon vergeten erbij te doen. Het was een verjaardagscadeau voor mijn tante. Binnen een paar minuten had ik reactie terug en werd het meteen geregeld helemaal top!

Zeer mooie producten en ontzettend snelle levering

SPL

Veel keuze, goede kwaliteit, snelle levering,

Veel keuze

Oosterling

Nu 2 bestellingen gedaan bij Badjasparadijs beide badjassen met namen erop zag er netjes uit.
Eerste keer ook contact gehad met wat vragen goed advies gekregen wat nu mijn bestelling ook makkelijker maakte.

vriendelijke medewerkers