9.6/10

MJ

Een goeie en snelle service

Duidelijke website, maar vooral een goede en snelle service.

Goede service

Mooi product

Peustjens

Zeer goed

Snelheid levering .

Uitstekend!!

Makkelijk bestellen uit een groot assortiment en snel bezorgd

D grifhorst

Het was de eerste keer dat ik iets bestelde ben erg tevreden

ze zijn klantvriendelijk behulpzaam

De Boer

Badjas besteld, verkeerde maar, retourzending geplaatst waarna ze mij even belden voor een nieuwe badjas. Netjes en klantvriendelijk.

Na een retourzending uitstekend geholpen. Men nam telefonisch contact met mij op waarna een nieuwe badjas zo geregeld was.

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit prijs verhouding

Ik vind de snelheid van levering zeer goed

Goed telefonisch bereikbaar, goed te woord gestaan. Badjas precies zoals verwacht.

Goed telefonisch bereikbaar, goed te woord gestaan.

Prettig door snelle levering en goede kwaliteit. Jammer dat maten voor kinderen worden in leeftijd ipv grootte.

Goede kwaliteit

Reactie Badjasparadijs:

Bedankt voor je enthousiaste feedback. M.b.t. de kindermaten die worden aangegeven in leeftijden hebben wij een pagina toegevoegd met de refererende maten bij de leeftijden. We zullen deze pagina... Bedankt voor je enthousiaste feedback. M.b.t. de kindermaten die worden aangegeven in leeftijden hebben wij een pagina toegevoegd met de refererende maten bij de leeftijden. We zullen deze pagina nog beter in het daglicht zetten zodat iedereen deze pagina niet over hoofd ziet. Veel plezier van de kinderbadjas.

Service veel te duur. Kon de badjas niet ruilen omdát de kleinste maat nog te groot was(heb de maattabel gevolgd). Dan staat er op de terugstuurbon dat je zélf moet betalen. Dit heeft me 16,20€... Service veel te duur. Kon de badjas niet ruilen omdát de kleinste maat nog te groot was(heb de maattabel gevolgd). Dan staat er op de terugstuurbon dat je zélf moet betalen. Dit heeft me 16,20€ gekost!!!