9.6/10

Reina de Vries

Goede service, 1x badjas omgeruild en binnen 2 dagen had ik hem in huis. Perfect!

Mijn fleece badjas is verrukkelijk dik en van heerlijke zachte kwaliteit.

hermesblue

Goed. Correct en netjes geholpen. Alleen jammer dat de gratis sauna bon zo kort geldig is (alleen nog in december)n dat bij een bestelling van 2 badjassen maar 1 bon kreeg.

Bij het chatten kreeg ik direct antwoord en zij hebben mij goed geholpen. Bij mijn tweede bestelling had ik voice mail ingesproken en ik werd nog dezelfde avond terug gebeld.

Reactie Badjasparadijs:

Zoals telefonisch besproken berust het gelukkig om een misvatting. De saunavoucher die je hebt ontvangen is gelukkig geldig tot mei 2018. Dus heerlijk genieten. Bedankt voor het schrijven van een... Zoals telefonisch besproken berust het gelukkig om een misvatting. De saunavoucher die je hebt ontvangen is gelukkig geldig tot mei 2018. Dus heerlijk genieten. Bedankt voor het schrijven van een review.

Lies

Leuke badjassen. Mooie kwaliteit!
Ik stelde een vraag via mail en kreeg meteen een antwoord. Snelle service!

Heel snelle service! Bedankt!

Goede ervaring.

Susan

Supersnelle levering en mooie badjas. Ik hem al hele weekend aan op vriendinnenweekend in Terschelling. Vele complimenten gekregen en hij zit heerlijk!

Duidelijke site en goede tips over maatvoering

Spatje

Kwaliteit - prijsverhouding goed

Een van de weinige die een badjad met kapugon en belettering kon leveren

Kim

Heel prettig.

Goede communicatie over bezorging

Snelle levering en bij telefonische navraag over track/trace nummer kreeg ik accuraat en vriendelijk antwoord.

Super mooie badjassen

Geraldien

Super snel geleverd zoals op de website aangegeven en het product kwam in een plastic omverpakken, wat een hygiënisch gevoel geeft. De badjas die ik besteld had was een fleece. Hij is heerlijk zacht... Super snel geleverd zoals op de website aangegeven en het product kwam in een plastic omverpakken, wat een hygiënisch gevoel geeft. De badjas die ik besteld had was een fleece. Hij is heerlijk zacht zoals ik gehoopt had. Nu natuurlijk afwachten hoe hij de tand des tijds zal doorstaan.

Een vrolijke badjas