9.6/10

Wauters M.C.

Wij mochten een heel vlotte service ervaren.

(Bewerkt)

Eerste ervaring is goed. Juiste producten snel geleverd.

Producten lijken op het eerste gezicht van goede kwaliteit

Johan sprong

Voor de 3e keer goed bevallen mbt de bestelingen

De snelle leveringen en de info

G. Vos

Hadden badjasje besteld met naam van onze kleindochter erop in garen van glow in the dark. Helaas na allerlei uitleg van uw medewekers voldoet het niet aan het beloofde. Dus geen glow van daglicht... Hadden badjasje besteld met naam van onze kleindochter erop in garen van glow in the dark. Helaas na allerlei uitleg van uw medewekers voldoet het niet aan het beloofde. Dus geen glow van daglicht zoals ons gezegd is bij uw klantenservice. Dan maar onder een lamp werd er gezegd. Na 3 uur onder een looplamp 2 minuten glow. Dat is toch geen doen en veel te kort. Zijn hierover zeer teleurgesteld. Er wordt geen goede oplossing aangedragen.
NB. Na een wasbeurt omdat het badjasje zo kreukelig was nu helemaal niks geen glow meer.

Mensen doen laten geloven bij het invullen van de bestelling dat de opgestikte naam op de badjas een poos zal glowen in the dark.
MOOI NIET DUS.

Reactie Badjasparadijs:

Bedankt voor de review. Fijn te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, het bestelgemak, de klantvriendelijkheid en de reactiesnelheid. We hebben elkaar inderdaad meerdere malen... Bedankt voor de review. Fijn te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, het bestelgemak, de klantvriendelijkheid en de reactiesnelheid. We hebben elkaar inderdaad meerdere malen telefonisch gesproken. Het is uiteraard jammer dat het GLOW in the dark effect niet aan uw verwachtingen voldoet. We hebben op onze productpagina het zo goed mogelijk proberen te omschrijven. Het Glow in the Dark borduurgaren licht inderdaad enkele minuten op nadat deze is opgeladen door kunstlicht. Het werkt hetzelfde als de sterren die je vroeger tegen het plafond aan plakten. Helaas heeft u geen gebruik gemaakt van ons voorstel tot een oplossing.

Website en zoeken binnen website gaat prima.
De foto's zijn wel leuk, maar geven niet altijd een duidelijk beeld van de badjas.

Snelle levering en prima service

Reactie Badjasparadijs:

Bedankt voor de review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering, prima service en webshop. Uw feedback over de productfotografie nemen wij zeker mee. Wij proberen altijd een... Bedankt voor de review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering, prima service en webshop. Uw feedback over de productfotografie nemen wij zeker mee. Wij proberen altijd een zo'n goed mogelijk beeld te geven van de badjas. Naast de fotografie proberen wij in de productbeschrijving ervoor te zorgen dat er geen onduidelijkheden meer zijn over de badjas. Zo beschrijven we de badjas qua model, kleur, materiaal en beschrijven we een maattabel. Maar we nemen je feedback mee, dat houdt ons scherp :-). Heel veel plezier van uw badjas bestelling.

Uitstekend.
Snelle en correcte uitvoer van de aankoop;
Goede en ook snelle levering;
Product was heel netjes verpakt en afgeleverd, ook door PostNL een goede service verricht.

Bedrijf kwam bij google direct in beeld bij de zoektocht naar badjassen;
Bedrijf kwam bij google direct in beeld bij de zoektocht naar badjassen;
Zeer overzichtelijk website met mogelijkheid tot sectie (bijvoorbeeld naar samenstelling -(bamboe)katoen/polyester/etc);
Gebruikersvriendelijke site;
Goede betalingsmogelijkheden.

Op zoek naar een badjas, en deze geweldige site gevonden. Keus genoeg!

Ondanks de drukte van Black Friday toch de volgende dag de badjas in huis. Super!

bert

Niets op aan te merken

helemaal goed

M.J. de Heer

Ik heb een badjas besteld voor 16.00 uur.
De volgende dag al afgeleverd.
Compliment voor de snelle aflevering.Alles naar wens gedaan.
Telefonisch contact n.a.v. de rekening die...
Ik heb een badjas besteld voor 16.00 uur.
De volgende dag al afgeleverd.
Compliment voor de snelle aflevering.Alles naar wens gedaan.
Telefonisch contact n.a.v. de rekening die niet bij de badjas was naar tevredenheid antwoord gekregen.

Snelle aflevering
Vriendelijk personeel