9.6/10

Snelle makkelijke site om doorheen te scrollen.

Snelle levering.

Goede voorraad, makkelijk bestellen

De chat met een medewerkster werkt heel fijn, ik werd een uurtje later nog teruggebeld met de vraag of ik doorhad dat ik een ander model had besteld. Top.

Overzichtelijke website, ruime keuze, makkelijk bestellen, aflevering volgens afspraak/toezegging.

Snel, makkelijk bestellen en volgende dag aflevering.

Nadine Scheltinga

Uitstekend geholpen.

De zending bleef langer dan 2 dagen weg. Na een telefoontje bleek de fout ergens bij postNL te liggen. Geen punt; er werd onmiddellijk een nieuwe badjas verstuurd, vergezeld van een prachtige... De zending bleef langer dan 2 dagen weg. Na een telefoontje bleek de fout ergens bij postNL te liggen. Geen punt; er werd onmiddellijk een nieuwe badjas verstuurd, vergezeld van een prachtige saunabon en excuses. Waarvoor hartelijk dank.

Anita

Prima , bestelling geplaatst en volgende dag binnen.

Snelle levering.

Leuke badjassen

Snelle levering duidelijke website

Ferd Claassen

In eerste instantie negatief vanwege een kortingsaanbod via een actiesite die niet gehonoreerd kon worden.
Ik stuurde voorover een e-mail en werd naar aanleiding daarvan gebeld met uitleg en een positief gebaar.

Niet de problemen uit de weg gaan maar in directe dialoog met de klant gaan op een oplossingsgerichte manier

:) zoektocht van schoondochter voor de mooiste badjas van de liefste kleindochter

Alles makkelijk te vinden en te bestellen met iDeal, snel geleverd.....geen zenuwachtige oma.
Fijn de mails met bevestiging en info over de bezorging