9.6/10

Els

Er was een bedrukking gevraagd van 2 badjassen op de borstzak en bij geen enkele is dit gedaan, alhoewel duidelijk vermeld bij de bestelbon. Spijtig, dit had jullie nu net uniek gemaakt :-(

Reactie Badjasparadijs:

Bedankt voor de review. We hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken. Fijn te horen dat de badjassen naar wens zijn. Inderdaad spijtig dat ons magazijn niet de badjassen heeft voorzien van de... Bedankt voor de review. We hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken. Fijn te horen dat de badjassen naar wens zijn. Inderdaad spijtig dat ons magazijn niet de badjassen heeft voorzien van de gewenste borduring. Helaas gaat er bij ons ook wel eens iets fout :-). We hebben het besproken geld bedrag direct terug overgemaakt. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Een heel fijn weekend.

G.M. de Roode

Perfect

goed verpakt en snel verzonden

Bert

Goede kwaliteit

(Bewerkt)

Top ervaring! Ondanks problemen met post nl probeerde het badjasparadijs dit voortreffelijk op te lossen, met een groot begrip en fantastische klantvriendelijkheid.

zeer vriendelijk en persoonlijk contact!

Super firma.....

zeer communicatief! sterk ook bij problemen bij post nl lossen jullie het probleem vakkundig en heel lief op! Dank je wel!

monica frietman

(Bewerkt)

Snelle levering maar geen snelle retour.
nog niks vernomen van mijn badjas retour van vorige week woensdag.
Net deze feedback ingevuld en werd gelijk hierover gebeld ivm mijn retour, Snelle levering maar geen snelle retour.
nog niks vernomen van mijn badjas retour van vorige week woensdag.
Net deze feedback ingevuld en werd gelijk hierover gebeld ivm mijn retour,
echt waanzinnig snelle reactie, nog nooit zo meegemaakt!
Super, het geld was inderdaad gister al op mijn reknr gestort, dus prima geregeld.

snelle levering, veel keuzes

Sjoukje van der Veen

Ik ben zeer positief over Badjasparadijs

Gerda

Veel keus, snelle levering, persoonlijk cadeau omdat je een naam of logo kan toevoegen.

Snel, mooi, goed afgewerkt.

HJR Hogenes

Mooie badjas,keurig en leuk verpakt.
en een super snelle levering.

alles was keurig.