9.6/10

Chris Noordermeer

Mijn ervaring was prima. bestelling werd op tijd geleverd en was keurig verpakt

nou de snelle service en levering van het pakket en de waarde bon voor een dagje sauna wat je er gratis bij krijgt

monica frietman

2 keer een badjas besteld , helaas 2 keer niet goed.
Dus ook 2 keer retour en 6,95 moeten betalen .
2 keer een badjas besteld , helaas 2 keer niet goed.
Dus ook 2 keer retour en 6,95 moeten betalen .
Dat is jammer nu bestel ik niet meer bij jullie omdat ik telkens moet betalen voor de retour.
Ik wacht nu nog op een reactie van de badjas die ik afgelopen woensdag retour heb gedaan !

snelle levering
veel keus

Reactie Badjasparadijs:

Bedankt voor de feedback. Wij hebben inderdaad veel keuze en een snelle levering. Het klopt inderdaad dat u zelf de kosten draagt voor het retour sturen. Wij sturen dan weer op onze kosten de nieuwe... Bedankt voor de feedback. Wij hebben inderdaad veel keuze en een snelle levering. Het klopt inderdaad dat u zelf de kosten draagt voor het retour sturen. Wij sturen dan weer op onze kosten de nieuwe gewensten badjas toe. We wensen u heel veel plezier met de badjas.

Christa van dijk

Duidelijke site.
Snelle reactie.
Super kwaliteit van de producten..
Iedereen aan te bevelen.

Uitstekend

Goede service en kwaliteit

Snelle service, mooi borduursel en makkelijke website!

Duidelijk beschreven hoe en wat omtrent het borduren

Houben Kurt

Correcte levering binnen de 24 na bestelling. Top service.....

Zeer snelle levering, goede materialen.

Hannie Schouten

Was voor het eerst dat ik iets bestelde maar is heel goed bevallen

Zeker, laten weten wanneer de bestelling bezorgd wordt dag en tijd

A.W.J. Kox

Zeer goed. Ik had een badjas besteld en heb hem op de dag dat de badjas geleverd zou worden de badjas niet ontvangen. kreeg een telefoontje van een medewerker van Badjasparadijs, dat mijn bestelde... Zeer goed. Ik had een badjas besteld en heb hem op de dag dat de badjas geleverd zou worden de badjas niet ontvangen. kreeg een telefoontje van een medewerker van Badjasparadijs, dat mijn bestelde badjas bij TNT Post gestolen was. Ze hebben weer per post een nieuwe verzonden.In middels heb ik mijn badjas ontvangen.Top wat een service.Badjas is van goede kwaliteit.

De service en snelheid van levering van het bestelde product.

Chiara

Ik had een badjas met borduursel besteld. Was echt ontzettend mooi en goeie kwaliteit. Binnen 2 dagen geleverd. Super tevreden !

Kwaliteit en snelle levering

Els

Top !

goed product, snelle levering.