9.6/10

Ilse Bakker

Ik heb Badjasparadijs als een zeer prettig en overzichtelijk bedrijf ervaren.

- de site
- komt overeen met aankoop
- levering
- kwaliteit weet ik nog niet ;)

Badjas besteld, volgende dag al in huis. Heel blij mee.

- Snelle/goede levering.
- Goede kwaliteit badjas.
- Gekregen wat ik verwacht had na de info op de site.

Enith Augustijn

Via de chat gevraagd welke maat ik beter kon nemen. Goed geadviseerd, de maat klopte precies. Binnen 2 dagen in huis. Netjes verpakt in een plastic tasje en ik kreeg er nog een leuke voucher bij... Via de chat gevraagd welke maat ik beter kon nemen. Goed geadviseerd, de maat klopte precies. Binnen 2 dagen in huis. Netjes verpakt in een plastic tasje en ik kreeg er nog een leuke voucher bij voor een dagje sauna bij de Zwaluwhoeve. Top! Goede service!

Het chatten voor de maat was erg handig. Netjes verstuurd en snel ook.

Alvarine Brown (happy camper!)

Het was voor mij die eerste keer die ik bij het bedrijf een bestelling had geplaatst, ik was erg onder de indruk van hun professionaliteit, hun aandacht voor detail en hoe snel ze bezorgd waren. Zeer gelukkige klant!

Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling, om het te corrigeren had ik laat in de nacht een email verstuurd en ik was aangenaam verrast door een telefoontje de volgende ochtend om de wijzigingen te... Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling, om het te corrigeren had ik laat in de nacht een email verstuurd en ik was aangenaam verrast door een telefoontje de volgende ochtend om de wijzigingen te bevestigen! Dit was top service in mijn ogen!

Prima. De ene dag besteld de volgende dag bezorgt.

Centrum Beauty Limburg

Nieuwe badjas hadden ze nodig, mijn kleinkinderen. samen gekeken op internet

de aangeboden badjassen op foto's met vrolijke kinderen en frisse kleuren, nodigden ons uit om te bestellen.

Top! Ik was op zoek naar een enorm zachte badjas en die heb ik gevonden via badjasparadijs

Snelle levering, veel keus

Joke van den Hengel

Helemaal geweldig

Ja, besteld en de volgende dag ontvangen. Kan niet beter

Vandaag besteld morgen in huis.

Perfecte kwaliteit die voldeed aan de verwachtingen

Susanne

Voor het eerst besteld hier en ben tevreden