9.6/10

Pedro Simâo

Super

Lichtgeschwindigkeit

Ellen Vogel

Mooie kwaliteit voor goede prijs

Netjes ingepakt, snel verzonden

Greet Blom

Super snel ontvangen en heel mooi.

Geweldig

Jolanda Van Tongeren

Geen problemen mee

Snelle service

Monique Pruis

Zeer snelle levering producten ondanks borduren van naam op rugwerk

Super snelle reactie en super snelle levering . Geleverde kimono helaas wel erg dun van stof waardoor je bij het borduurwerk gaatjes ziet vallen, jammer. Wellicht erbij vermelden dat dit product... Super snelle reactie en super snelle levering . Geleverde kimono helaas wel erg dun van stof waardoor je bij het borduurwerk gaatjes ziet vallen, jammer. Wellicht erbij vermelden dat dit product niet geschikt is voor naam borduren ivm kwalitatief dunne stof. Nu moet ik het cadeau doen en wil niet retourneren.

Reactie Badjasparadijs:

Beste Monique, dank voor de positieve review. We hebben u nog een paar keer geprobeerd te bellen ivm een toelichting op deze specifieke borduring . De gekozen naam was erg lang en aangezien u voor... Beste Monique, dank voor de positieve review. We hebben u nog een paar keer geprobeerd te bellen ivm een toelichting op deze specifieke borduring . De gekozen naam was erg lang en aangezien u voor een zwarte borduring op de geprinte badjas heeft gekozen hebben we het juist extra groot en vet geborduurd.
De minuscule gaatjes van het borduren zouden geen probleem moeten zijn aangezien we een sterke backing gebruiken. Voor eventuele vragen weet u ons te vinden.

anne reitsma

Zeer goede en ultrasnelle service en mooi product.

Goede bereikbaarheid en snelle reactie
Zeer snelle levering
Mooi product