9.6/10

Marjet van den Berg

Super goed!

Overzichtelijke site, snelle levering!

wendy Sanders

Super mooie en leuke kinderbadjassen

Snel goede kwaliteit

Natasja Kortland

Super

Snelle levering..mooie producten

Kim Macco

Top!

Alle standaard zaken zoals snelle levering, keurig verpakt enz. Maar wat het voor mij het super maakte, is dat de betreffende drukker bezig was met de namen achterop te drukken en mij belde voor de... Alle standaard zaken zoals snelle levering, keurig verpakt enz. Maar wat het voor mij het super maakte, is dat de betreffende drukker bezig was met de namen achterop te drukken en mij belde voor de zekerheid, omdat ik bij de 1 wel een hoofdletter had gedaan en bij de ander niet. Hij wilde controleren of dat wel zo bedoeld was. En dat was het Idd, want ik heb hun Fortnite namen gebruikt en de spelling klopte. Maar dat vond ik wel echt top!

Heidi Siebens

Duidelijke site, snelle afhandeling en mooie badjassen.

Duidelijke site, snelle levering, producten zijn in werkelijkheid zoals ze op de site zijn afgebeeld.

Nathalie

Zeer snelle levering

Goed product, mooi afgewerkt met letters.

Judith Van Veen

Groot assortiment

Suzanne Van benten

Bestelling volgende dag al in huis, super! Alleen was t een verkeerde kleur, 2 telefoontje en het werd op een klantvriendelijke manier opgelost. De juiste kleur ook al de volgende dag binnen?? Prima... Bestelling volgende dag al in huis, super! Alleen was t een verkeerde kleur, 2 telefoontje en het werd op een klantvriendelijke manier opgelost. De juiste kleur ook al de volgende dag binnen?? Prima ervaring dus

Snelle levering en klantvriendelijk

Siebe Oomkens

Goede service komen hun afspraken echt na!!

afleveren zoals afgesproken zowel qua tijd als locatie

karel van der jeught

Super ervaring .

Betelling kwam zo als geschreven perfect toe.