9.6/10

sanne de graaf

Prima ,zeer snelle levering

snel

Bart

Wij zijn buitengewoon tevreden!!! Een badjas met borduursel besteld maar wij hadden nog wel een aanvullende wens. Hierover hebben wij telefonisch contact gehad en dit zat niet in hun service... maar... Wij zijn buitengewoon tevreden!!! Een badjas met borduursel besteld maar wij hadden nog wel een aanvullende wens. Hierover hebben wij telefonisch contact gehad en dit zat niet in hun service... maar ze zouden kijken wat ze konden doen. Binnen een paar uur kregen wij een reactie met foto van een prachtig pakketje. Geweldig gedaan van Badjasparadijs!

Snelle maar vooral goede service. Vriendelijk behulpzaam en prijs-kwaliteit is uitstekend

Diana van Meijl

snelle service

Denise Hegt

Snelle levering, goede service

Mijn pakket was op onverklaarbare wijze zoekgeraakt. Badjasparadijs heeft meteen actie ondernomen en mij prima op de hoogte gehouden wat er aan de hand was met het pakket en contact opgenomen met de... Mijn pakket was op onverklaarbare wijze zoekgeraakt. Badjasparadijs heeft meteen actie ondernomen en mij prima op de hoogte gehouden wat er aan de hand was met het pakket en contact opgenomen met de postnl locatie waar het pakket afgeleverd zou moeten worden.

J. Sch

Heel fijn

Bestelling al de volgende dag in huis met personalisatie.

Nancy Gross

Snelle vlotte correcte levering!

Netjes alles perfect geleverd zoals we besteld hebben

B Vis

Prima service, duidelijke website.

Snelle levering, duidelijke informatie op website met name over maten

A Vlijm Vos

Bestelling gedaan volgende dag geborduurd en wel geleverd

Super snel en mooi product

K. I. M. Mastenbroek

Snel geleverd en super kwaliteit

Waar voor je geld

marc

Ik heb een badjas aangekocht .

Goede kwaliteit en een mooie prijs