Baitshop

Goede snelle , goede verse producten levering

Goede verse producten

nee

fonk

Vlotte levering

super de super

Mijn ervaring was goed ..je werdt goed op de hoogte gehouden van wat je besteld had..en het werdt snel geleverd en goed..

Frdd

Mooi vlotte levering. Online besteld, de volgende dag al geleverd!

Beschrijf hier uw ervaring

Prima afhandeling, vlotte levering, goede kwaliteit vd producten!

prima

nee

Ed Vervoort

Snelle en goede levering artikelen, zeer tevreden

P.Ebeltjes

(Bewerkt)

1 bestelling gedaan, en ben niet tevreden.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had betaald voor gekoelde verzending. Een deel van de bestelling was niet gekoeld. Daardoor zijn de levende maden dood aangekomen, want die waren als enige niet gekoeld verzonden. De pieren en... Ik had betaald voor gekoelde verzending. Een deel van de bestelling was niet gekoeld. Daardoor zijn de levende maden dood aangekomen, want die waren als enige niet gekoeld verzonden. De pieren en meelwormen waren wel gekoeld en waren wel levend aangekomen. De hele zending had gekoeld verstuurd moeten worden, zeker in deze hete zomer. Ik heb niets aan dode maden en heb ze moeten weggooien.

Betaald gekoeld verzenden! doe dat dan voor de hele bestelling! Je betaald er wel voor.

(Bewerkt)

Altijd tevreden geweest.
Altijd tevreden geweest.
nu niet meer. al besteld van 10-8-2018 en nog altijd niets ontvangen. al een paar keer wisten vissen en mijn aas moeten kopen in de winkel omdat NIET geleverd is. intussen zijn we18-8-2018 acht dagen verder vraag mijn af als dat aas nog goed zal zijn 8 dagen zonder koeling!!!!!!!!!!!!!!

idem

snel leveren