Baitshop

Oscar Wissink

Netjes verpakt en gekoeld

Barry Postma

Wij bestellen onze canadese dauwers met veel tevredenheid bij BAITSHOP. Altijd snel geleverd en top kwalieteit.

tjissetijsma@gmail.com

Snel geleverd en diervriendelijk verpakt,,,bestelde produkt springlevend........( gekoeld is een must)))

Beschrijf hier uw ervaring

Betrouwbaar en zorgvuldig ...

Geen idee wat beter zou kunnen.

Freddy

Efenaf prachtig

Prachtig

Henk Schokkenbroek

Goede service en snelle levering

Gunther B

Perfect , snel en degelijk

Zoals elke levering, perfect

Snelle afhandeling

duidelijk en informatief

Danny Ten Tije

Super snelle levering en MEGA goede "producten"

Beschrijf hier uw ervaring

De beste "producten" en goede kwaliteit

als ik 1000 pieren bestel, graag net zoals vroeger in 4 dozen, i.p.v. 1 door met 1000 stuks. Moeilijk om in de koelkast te plaatsen, en als je de hele doos me neemt, en staat veel zon, dan veel dode... als ik 1000 pieren bestel, graag net zoals vroeger in 4 dozen, i.p.v. 1 door met 1000 stuks. Moeilijk om in de koelkast te plaatsen, en als je de hele doos me neemt, en staat veel zon, dan veel dode helaas. Per 250 was echt perfect!

Reactie Baitshop:

Hallo,
Hallo,
Als u 1000 dauwpieren besteld is het zeker nog mogelijk om ze in 4 tempex bakken van 250 stuks te ontvangen. Een volgende keer kunt u dan 4 keer gekoeld versturen aanvinken en bij de opmerkingen neerzetten: graag verpakken per 250 stuks. Dan zorgen wij dat het zo verpakt wordt :)
Annemarie Schippers
Baitshop

Peet

Snelle verzending, communicatie prima, prima verpakt. Er was niet alles op voorraad wat ik had besteld en dat zou een klein weekje duren eer dat binnen was.
Het teveel betaalde was de dag na...
Het teveel betaalde was de dag na verzending alweer terug gestort!!

Heel tevreden!

Misschien het aantal stuks laten zien wat nog op voorraad is zodra je besteld.