Baitshop

Ik ben heel goed en snil geholpen, beter dan ik had verwacht.

Beschrijf hier uw ervaring

Toen ik op het internet naar zocht wat ik wou en had gevonden en besteld en omzeker van te zijn heb ik ze gebelt,als mijn bestelling is goed gedaan voor 't eerst in mijn leven doe ik dit, kwam ik... Toen ik op het internet naar zocht wat ik wou en had gevonden en besteld en omzeker van te zijn heb ik ze gebelt,als mijn bestelling is goed gedaan voor 't eerst in mijn leven doe ik dit, kwam ik erachter dat je je eerst moet in loggen met je gegevens. ik heb zeachter af een mail gestuurd met mijn gegevens met mijn beselling hebben ze me heel goed geholpen met alles vijn hoor!

ik zou het niet 1.2.3 kunnen zeggen maar het was heel goed geholpen. Ik heb nu een inlog code voor het vervolg als
nog iets wil bestellen.En de betaalling was ook goed met de factuur,dus no...
nog iets wil bestellen.En de betaalling was ook goed met de factuur,dus no probleem, ze gaan in het vervolg nog meer bestellinggen van mij krijgen, want ik heb groenne vingers.

Perfect!

Perfect

Overzichtelijke informatie

Jorgen De winne

Goed en correct

Lagere verzendingskosten belgie

Dit was mijn tweede bestelling bij U bedrijf, snelle en nette aflevering van bestelde producten.

Geen verbetertips alles is gewoon goed.

Goed en zeer vriendelijk geholpen

Harry Iwema

Snelle levering , wat ik teveel betaald had en niet nodig was, zat keurig cash bijgeleverd TOP

Beschrijf hier uw ervaring

snelle levering , wat ik teveel betaald had en niet nodig was, zat keurig cash bijgeleverd TOP

alles ging gesmeerd ;-)

Nette en snelle verwerking van de order.

Thomas

2de keer dat ik aankoop hier, vorige keer was er een probleem met de maden maar dat is mooi opgelost.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle service, ik bestelde maden, meelwormen en springstaartjes, de maden en meelwormen waren 100% in orde maar helaas was het bakje met springstaartjes nogal leeg. Er liepen slechts enkele... Snelle service, ik bestelde maden, meelwormen en springstaartjes, de maden en meelwormen waren 100% in orde maar helaas was het bakje met springstaartjes nogal leeg. Er liepen slechts enkele beestjes in rond en ook zaten er een heel aantal kleine vliegjes in.

Springstaartbakjes nakijken

Ik werd super goed geholpen ook telefonisch . Hele goed service en kwaliteit product .