Baitshop

Af en toe koop ik 1 of 2 kilo meelwormen (klein). De kiloprijs is lekker laag. helaas kom ik door de verzendkosten alsnog gelijk uit met de meeste andere leveranciers, maar hier heb ik het spul... Af en toe koop ik 1 of 2 kilo meelwormen (klein). De kiloprijs is lekker laag. helaas kom ik door de verzendkosten alsnog gelijk uit met de meeste andere leveranciers, maar hier heb ik het spul bijna altijd heel snel (volgende dag) in huis en dat kan van de andere sites niet worden gezegd. Bovendien is de kwaliteit prima en dat is ook weer iets waar ik bij andere sites wel eens andere ervaringen mee heb gehad.
Kortom, goede meelwormen voor een nette prijs.

Edwin

Laatst wasmotlarven besteld.
Van de 500 stuks slechts 1 bruine, dode wasmotlarve bij aflevering.
Prima kwaliteit dus!

Eerste bestelling gedaan. Goed bevonden.

Goede service. Altijd optijd binnen.

Geen verbeter punten

Mark Spierenburg

De maden kwamen helaas dood aan. De douwpieren waren zeer futloos en sommige ook dood. Product was verder prima verpakt. Denk ook dat ik gewoon pech gehad heb, aangezien jullie al jaren bestaan.

Reactie Baitshop:

Hallo,
Hallo,
Wat vervelend om te horen dat het niet goed is aangekomen. Heeft u de maden bij binnenkomst uit de zak gehaald en ze toen laten bijkomen op kamertemperatur? En pas weer in de koeling gezet toen er leven in zat? let op dit kan soms even duren!
We hebben namelijk wel eens klanten die dit niet hebben gedaan, en denken dat ze dood zijn, dit doordat de maden op dat moment niet bewegen.
De dauwpieren zullen we l bijetrekken als u ze goed koud zet, ca. 4-7 graden.
Annemarie Schippers
Baitshop

Bestelling snel binnen heel goed verpakt
zeer tevreden
woont in sliedrecht zh bestelt graag bij baitshop

Beschrijf hier uw ervaring

de artikelen op de website zijn heel duidelijk aangegeven
en goede uitleg

ik zal het zeker aanbevelen bij onze visclub

ik zal het niet weten alles klopt

nancy van den Heuvel

Zoveel ervaring heb ik nog niet met jullie... heb voor het eerst besteld..

N.v.t

N.v.t

jan tuin

Bij iedereen aan te raden

Beschrijf hier uw ervaring

bij iedereen aan te raden,en je wordt klantvriendelijk te woord gestaan kan niet beter

zo doorgaan

Ron