Baitshop

Alleen goede ervaring

Beschrijf hier uw ervaring

Je kunt volgens mij niet aangeven wanneer je het wilt hebben.

Ik bedoel met aas bestellen als ik nu bestel maar ik wil het over 5 dagen hebben bv

Je kunt volgens mij niet aangeven wanneer je het wilt hebben.

Beschrijf hier uw ervaring

Compostwormen waren met een paar dagen binnen. Zaten netjes in een zak met aarde in een doos, samen met een soort zakje koelgelei (het was deze dagen tegen de 25 graden). Na opening zagen ze er... Compostwormen waren met een paar dagen binnen. Zaten netjes in een zak met aarde in een doos, samen met een soort zakje koelgelei (het was deze dagen tegen de 25 graden). Na opening zagen ze er levendig uit en heb ze verplaatst naar de compostbakken. Nu afwachten of het goed gaat.

Wormen besteld

1e keer besteld, tot nu toe goed

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer goede klantenservice , nette afhandeling van de bestelling en het daadwerkelijke pakketje.

freddy

Deze keer verse en mooie tebo's

E. Luijcks

Divers malen levend aas besteld. De volgende dag in huis en de zending is goed verpakt en in goede conditie.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering en levend aas is kakelvers.

Telefonische vragen worden prima afgehandeld.

Patrick Boddaert

Goede service, klantvriendelijke website en snelle levering. Ik heb al meerdere keren dauwpieren besteld en steeds van een prima kwaliteit.

Beschrijf hier uw ervaring

Graag verpakkingen gebruiken die qua formaat in de koelkast geplaatst kunnen worden.