patrick de graaf

Contact opnemen dát kan nog beter maar verder is alles goed

een goede site.

nicks meer

rudi geyskens

Zeer goed altijd verzorgt verstuurd.

Beschrijf hier uw ervaring

valt niks op aan te merken zeer top bedrijf

geen mijn mening

Privé

Al een week een bestelling gedaan , nog niks van reacties, bevestiging of tel gekregen??? Voor mij hoeft het niet meer, Mvg

Zie hierboven

Info

Hallo,
Ik begrijp dat u het te lang vindt duren. U heeft afgelopen vrijdag om 17.00 een bestelling gedaan. Helaas kunnen we geen pakketten op vrijdag en zaterdag verzenden. De postNl bezorgd het dan niet tijdig en het staat dan een heel weekend in depot. Vandaar dat u bestelling vandaag is verzonden. Helaas kon het dus niet sneller :(
Als het goed is heeft u inmiddels een track and trace code in uw email ontvangen zodat u het pakket ook kunt volgen.

Snelle levering mooi producten

Beschrijf hier uw ervaring

Snel thuisbezorgd, goed verpakt, goede communicatie.

Robin

Doen waar ze voor staan

Joris Duthoo

Super

Beschrijf hier uw ervaring

Super snelle levering en goed verpakt

Kan er geen bedenken

Kristof Reggers

De levende meelwormen zijn slecht verpakt. Het is een heel gedoe om de meelwormen eruit te krijgen. Uit het netje en uit de doos want heel veel ontsnappen uit het netje. Maar ik bestel wel nog omdat... De levende meelwormen zijn slecht verpakt. Het is een heel gedoe om de meelwormen eruit te krijgen. Uit het netje en uit de doos want heel veel ontsnappen uit het netje. Maar ik bestel wel nog omdat ik ze nodig heb.

.....

Beter verpakken

Hallo,
Ik snap wat u bedoeld. Het beste werkt om ze boven een grote bak leeg te schudden. Helaas is dit de beste/enige manier om ze te verpakken zodat ze ook levend en met voldoende lucht bij u aankomen. ( door het net etc zitten ze niet te dicht op elkaar)
Bedankt voor uw review.

Andrew Magee

Niet echt briljant. 5 liter maden besteld, 3 liter maden waren al dood. Te krap in een doos verstopt waarbij ze zijn gaan stikken. Ik had ze nodig die dag dus heb niet gebeld of geklaagd want dat... Niet echt briljant. 5 liter maden besteld, 3 liter maden waren al dood. Te krap in een doos verstopt waarbij ze zijn gaan stikken. Ik had ze nodig die dag dus heb niet gebeld of geklaagd want dat had niet zoveel zin.

Abc

Ik zou toch meer ruimte geven in die koel dozen om zulke dingen te voorkomen. Ik betaal liever 2 keer koel kost, dan dooie aas ontvangen. Kan gebeuren. Die twee liter die wel leefde waren wel van... Ik zou toch meer ruimte geven in die koel dozen om zulke dingen te voorkomen. Ik betaal liever 2 keer koel kost, dan dooie aas ontvangen. Kan gebeuren. Die twee liter die wel leefde waren wel van super kwaliteit!

Hallo,
Wat vervelend dat u deze ervaring heeft gehad. Dat si zeker niet de bedoeling. We vinden het jammer dat u geen contact met ons heeft opgenomen. Soms lijken de maden in eerste instantie dood, omdat ze dan erg koud zijn. Soms gaan ze dan weer bewegen als ze enkele uren buiten de koeling staan. Dit hadden we graag met u willen overleggen.
Mocht u weer eens bestellen, dan willen we u bij een volgende keer graag wat tegoed geven. Zou u daarvoor contact met ons op willen nemen?
Onze excuses voor het ongemak.
baitshop