Bestelling geplaatst, en snel bericht dat er ingepakt en verzonden was. Super. Helaas bleek bij het uitpakken dat de order niet juist geleverd is, en tot dit moment nog geen antwoord op mijn mail....Bestelling geplaatst, en snel bericht dat er ingepakt en verzonden was. Super. Helaas bleek bij het uitpakken dat de order niet juist geleverd is, en tot dit moment nog geen antwoord op mijn mail. Dus mijn ervaring is enigz3ns goed, de producten en assortiment zijn top. Nu nog afwachten op de afhandeling van mijn klacht.
Daniah
Ik kon het plastic niet van het papier afhalen
Anita
Mooie afdruk en super snelle levering!
NadyM
Geweldig! Aanvulling voor het kinderfeestje
Christina Mossink
Vlot prima !
Sandra van Haaften
Mooie print en makkelijk in gebruik
Thea Meertens
Zeer snel en goede kwaliteit
Ine Dereere
Een enorm snelle levering maar bij het openen van het pakketje bleek er een verkeerde levering in te zitten. Toen ik probeerde contact op te nemen, duurde het enorm lang vooraleer ik geholpen...Een enorm snelle levering maar bij het openen van het pakketje bleek er een verkeerde levering in te zitten. Toen ik probeerde contact op te nemen, duurde het enorm lang vooraleer ik geholpen werd.