Bako.nl

Netheid van werken
Nakomen afspraken
Eerste indruk bedrijf

naaktgeboren

Fijn bedrijf keurig werk geleverd

netjes gewerkt

Van Meijeren

Zeer punctueel/alle werkzaamheden in goed overleg/werk zeer netjes opgeleverd

Heel goed overleg over de wijze van de werkzaamheden

Geen verbeterpunten / tips

R.R. de Groot

Prima uitgevoerd. Vakkundige monteurs.

Rustige en vakkundige uitvoering van de opdracht.

Van Oorschot

Goed. Snelle en nette offerte. Goede service, nette montage

Duidelijkheid.

Wim Vinke

Zie revieuw 13 october 2023

Zie 13 october 2023

Hebben lekkage gahad in de slaap kamer van onze dochter , stuk van het plafond was nat en bruin geworden , ik heb de klacht gemeld , er kwamen 2 man kijken om te kijken wat er aan de hand was, de... Hebben lekkage gahad in de slaap kamer van onze dochter , stuk van het plafond was nat en bruin geworden , ik heb de klacht gemeld , er kwamen 2 man kijken om te kijken wat er aan de hand was, de betreffende man zou er 3 uur voor uit trekken om het te fixen , ik heb inmiddels paar keer gebeld om te vragen of ernog iemand kwam om het te fixen cq te controleren , ik heb in mei aangegeven dat ik de eerste 2 weken van juni vrij ben , dus bel me als jullie in de buurt zijn. Tot op de dag van vandaag zijn ze niet meer geweest want eerst gaat plaatsen van airco,s voor . Tijdens plaatsen hadden ze ons verteld dat als er een storing of probleem is wij binnen paar dagen op de stop staan. Voor 8000 4 airco,s geplaatst ik heb zelf nog een klant geregeld voor ze. Na 8 maanden heb ik ze niet gezien , en geen afspraak tot op de dag van vandaag. Dhr M.de Jong dit was niet conform afspraak plafond is deels bruin vanwege vocht/ water lekkage wat niet opgelost is of wordt. Heb hier geen goed woord voor over. Schande ander wordt heb ik er niet voor.

Reactie Bako.nl:

Jammer van deze reactie, zeker nu blijkt dat het niets met de airconditioner heeft te maken.
Dat we in de periode dat u vrij was niet waren gekomen had alles te maken met het weer.
We kunnen...
We kunnen simpelweg geen dakpannen openleggen wanneer het regent.
Als zelfs festivals worden afgezegd en u zelf uw schilderwerkzaamheden heeft gestaakt vanwege het weer lijkt me dat een duidelijke reden.

W.F.S.Nieborg

Uitstekend!

Prima en netjes gewerkt. Fijne werkploeg.

Geen.

Rob

Zeer positieve ervaring met Bako. Professioneel, duidelijke uitleg, heldere informatie en offerte. Installatie van airco was bijzonder goed: aanpassingen van leidingwerk werden netjes opgelost.

Professionele aanpak, heldere informatie en uitleg.

Installatiewerk nam best veel tijd in beslag; meer dan ik had gedacht. Was goed geweest om dit vooraf te weten.

Jan Terhell

De uitleg bij het eerste bezoek was uitvoerig en deskundig. Er werd meegedacht.
De afspraak voor montage werd snel gemaakt voor over 2 maanden.
Monteurs kwamen op tijd. Waren met z’n...
De uitleg bij het eerste bezoek was uitvoerig en deskundig. Er werd meegedacht.
De afspraak voor montage werd snel gemaakt voor over 2 maanden.
Monteurs kwamen op tijd. Waren met z’n vieren. Zes uur later was alles gemonteerd. Keurig netjes gedaan, alle rommel opgeruimd. Ze werkten hard, waren vriendelijk en deskundig.
Ik ben meer dan tevreden over BAKO

Deskundigheid, netjes werken, vriendelijk

Arnaud

Zeer deskundig bedrijf.

Uitstekende installatie.

H.Brobbel

In één woord uitstekend

Goede kwaliteit tegen een prima prijs. Deskundig personeel denkt mee met de wens van de klant.