Bako.nl

Netheid van werken
Nakomen afspraken
Eerste indruk bedrijf

Joke Euser

Hele prettige ervaring, ben heel goed geadviseerd.
De installateurs hebben het keurig opgeleverd.
Hele prettige ervaring, ben heel goed geadviseerd.
De installateurs hebben het keurig opgeleverd.
De heer de Jong heeft de vergissing op een nette manier en naar volle tevredenheid afgehandeld.

Ben heel goed geadviseerd

Is prima zo

Robin de La Roij

Zeer representatieve mensen die netjes en vriendelijk zijn en daarbij vakkundig en gestaag doorwerken !
Het straalt van de mensen af dat ze plezier in hun werk hebben !

Veel kennis op vakgebied en bereid dit op eenvoudige wijze te duiden. Goed advies waarbij prijs kwaliteit zeer goed geëtaleerd wordt.

Momenteel nvt

Goed en en netjes en komt keurig op de afgesproken datum.

Snel een offerte gekregen

Prima. Nette en vakkundige installatie.

Goede voorlichting in de showroom
Nette werkers bij de installatie van de airco unit

Zie boven

Zoals eerder ervaren enkele jaren geleden, was het eerste contact, offerte en uitvoering weer uitstekend.

Geven goed advies, zodat je keuze heb.

Geen tips want er is niets op aan te merken.

E.Wassenaar

Heden op 31 Mei werd bij ons een "HUIS"airco geinstalleerd door Uw twee buitengewone monteurs Robert en Marco.
Zeer tot tevredenheid. Alles na montage getest en in orde bevonden. Ook schoon werk opgeleverd.

Ja opvallend sterke punten: Vakkundige montage en vooral erg schoon gewerkt.

Geen specifieke verbeterpunten.

Robbert

Aardige en kundige Rotterdammers die weten waar ze het over hebben. Komen zeer vakkundig over en kan ze iedereen aanraden.

Kundig, snel en goed!

Iets meer aandacht voor het niet vies maken van mijn net geschilderde muren/kozijnen had het helemaal afgemaakt!

A C Kraaijeveld

Mijn ervaring is goed ze weten waar ze over praten en winden er geen doekjes om komen dr afspraken na zijn een betrouwbaar bedrijf en vriendelijke mensen met jaren langen ervaring in de airco's

Mark en Robert staan op gelijke hoogte met de klant en staan daar niet boven denken met je mee om de juiste installatie bij onze persoonlijke wensen te zoeken en werken zelf ook mee met installeren... Mark en Robert staan op gelijke hoogte met de klant en staan daar niet boven denken met je mee om de juiste installatie bij onze persoonlijke wensen te zoeken en werken zelf ook mee met installeren hebben jaren langen ervaring in de airco branch

Ik kan mark en Robert als precisie mensen maar ze zien denk ik niet alles. Als verbeter punt wil ik aangeven dat het personeel de goten iets nauwkeuriger in verstek moeten zagen daar heb ik ze op... Ik kan mark en Robert als precisie mensen maar ze zien denk ik niet alles. Als verbeter punt wil ik aangeven dat het personeel de goten iets nauwkeuriger in verstek moeten zagen daar heb ik ze op aangesproken en hebben ze gelijk aangepast en waren ze met me eens verder geen commertaar !!

Van veelen

Zeer prettig oriënterend gesprek gehad en netjes en vakkundig geplaatst.