Goed advies en prima installatie van airco met binnen- en buitenunit voor onze woonkamer.
Goed advies gekregen, levering volgens afspraak en keurig werk geleverd.
Deskundigheid, nakomen van de afspraken en zeer servicegericht. Zo kwam Mark nog speciaal langs om een model airco te laten zien.
Geen verbeterpunten.
Goed advies en dito installatie
Goed advies, netheid van werken
Alles zeer netjes. Van A tor Z. Ik kan Bako bij iedereen aanbevelen!
Goed overleg gepleegd met de klant om zodoende tot het gewenste resultaat te komen.
Als ik dan toch iets moet zeggen. Verifieer de dag voor de installatie nog eenmaal de afspraak en het tijdstip.
Meerdere leveranciers aangeschreven en Bako viel in positieve zin op door bij ons thuis de situatie te bekijken
denkt in oplossingen
nvt
Vanaf het eerste bezoek (de aanvraag voor een offerte) tot en met levering en installatie goede indruk.
Ik verwacht daarom bij eventuele problemen ook snel geholpen te worden
Duidelijk, snel, fexibel
Vriendelijke ontvangst bij eerste ontmoeting nam de tijd om de airco's te bespreken onder genot van een bak koffie
Professioneel
geen zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden
Keurig net bedrijf welke zeer goed luisterde naar de wens van de klant en doelgericht meedenkt naar de beste oplossing welke geboden kunnen worden mbt het installeren en de werking van het geheel!...
Goed meedenken en zoeken naar de meest goede oplossing welke ook in gelijk de duurste oplossing zou worden
Vooral doorgaan op deze manier
Netjes te woord gestaan
duidelijke uitleg over de vesrschillende producten
Ervaring is goed
klantgerichtheid en vriendelijkheid
Het op voorhand aangeven dat nieuwe binnenunits niet altijd op dezelfde plek geplaatst kunnen worden i.v.m. openhakken van gipswanden om bij aansluitingen te komen.
Dit is vooral storend als...