Marjolein van IJzendoorn

Ruim assortiment, goede producten, snel geleverd

Positief

Lianne Heutinck

Nihaila James

Super goed ervaring

Beschrijf hier jouw ervaring

Prijzen zijn goed levering optijd goeie materialen en in goeie stad

Ingrid Loon

Zoals altijd een prima ervaring

Beschrijf hier jouw ervaring

Ik ben altijd erg tevreden over mijn bestellingen bij bouwhuis. Deze keer was er alleen een kleine fout gemaakt door een oude postcode te gebruiken ipv mijn nieuwe wat bij afhalen op het postkantoor... Ik ben altijd erg tevreden over mijn bestellingen bij bouwhuis. Deze keer was er alleen een kleine fout gemaakt door een oude postcode te gebruiken ipv mijn nieuwe wat bij afhalen op het postkantoor wat verwarring gaf, maar daar heb ik over gemaild en ik kreeg snel en netjes een reactie en dat is ook opgelost nu. Er gaat zelden wat verkeerd maar als er toch een keer iets niet helemaal goed verloopt word ik altijd netjes geholpen. Het blijft een super fijn bedrijf

Liesbeth Van insberghe

Prima service

Uitgebreid gamma

Debora Noordzij

Zeer tevreden, snel bezorgd, mooie spullen

Beschrijf hier jouw ervaring

Leuke dingen om taarten te versieren met chocolade kransjes.

Laurens Debal

Geweldig

Beschrijf hier jouw ervaring

Heek tevreden, heel vlotte levering, alles goed verpakt

Fred Schulze

Zeer goede firma doen wat ze zeggen op de website!

🔝

Robert Van Dijk

Mooie producten, snelle levering

Yannou Wauters

Bij de levering gebeurde er een fout bij PostNL, waardoor ik mijn bestelling niet op tijd zou ontvangen.
De klantenservice hielp me toen ontzettend snel en doortastend, waardoor ik toch tijdig mijn bestelling ontving! Heel erg bedankt daarvoor.

Beschrijf hier jouw ervaring

Kwaliteitsproducten en heel veel keuze.