annemie lemmens-plessers

Ik ben zeer tevreden.

Beschrijf hier jouw ervaring

Ben reeds langer klant en ben zeer tevreden. Alles mooi op tijd geleverd. Ruime keuze in bloem en meel. Groot assortiment in Nordic bakvormen. Gewoon super!

Radia

Perfect

Beschrijf hier jouw ervaring

Ik vindt hier wel veel producten. Ik vindt altijd wel wat ik nodig heb. De prijzen vallen ook altijd mee. En zijn er veel soorten dezelfde producten waaruit je kan kiezen

Monique Keijzer

Hele snelle levering

Beschrijf hier jouw ervaring

Mooi verpakt in stevige dozen.

Anita van der Spek

Zeer snelle levering

Goede website, veel artikelen

Stijn Meynen

Zeer goede service met vlotte levering en heel veel producten op voorraad

Beschrijf hier jouw ervaring

ik wordt altijd blij met een pakketje van baktotaal

Ingrid Loon

Altijd goede ervaringen met baktotaal

Beschrijf hier jouw ervaring

Ik koop zeer regelmatig spullen bij baktotaal. Ze hebben een heel uitgebreid assortiment, ze hebben goede prijzen en leveren snel.

rob eebes

Snelle afhandeling van de order.

netjes verpakt

Saskia Oldenhof

Helemaal prima!!

Beschrijf hier jouw ervaring

Toen er per ongeluk iets niet bij de bestelling was geleverd werd dit, na een zeer prettig gesprek, meteen geregeld en opgestuurd. Werd gevraagd of dit wel op tijd voor mijn planning zou binnen... Toen er per ongeluk iets niet bij de bestelling was geleverd werd dit, na een zeer prettig gesprek, meteen geregeld en opgestuurd. Werd gevraagd of dit wel op tijd voor mijn planning zou binnen komen.

Evelyn Landhuis-Keus

Prima service. Snelle levering. Ruim assortiment, ook voor glutenvrije producten.

Beschrijf hier jouw ervaring

Een bakvorm en 2 bakmixen besteld. Naar tevredenheid geleverd.

Dimitri Verpraet

Snelle levering veel aanbod. Wel jammer dat je voor een behoorlijk bedrag moet kopen voor gratis levering terwijl bvb bij bol.com zelfde koopt en gratis levering bij 20 €

Beschrijf hier jouw ervaring

Veel keuze uit verschillende producten