Tine Van der Vloet

Zeer snelle levering

Alles goed verlopen

Wilma van der Meer

Makkelijk op internet te vinden, snel geleverd. Netjes verpakt.

Beschrijf hier jouw ervaring

Erg tevreden met de spullen die ik nodig had.

Michelle Van der Vegt

Prettige website, groot assortiment en vriendelijk contact

Beschrijf hier jouw ervaring

Na het plaatsen van de bestelling (afhalen) was zichtbaar dat de bestelling alleen tussen 9-17 kan worden opgehaald op werkdagen. Na telefonisch contact werd de bestelling gelijk klaargelegd en kon... Na het plaatsen van de bestelling (afhalen) was zichtbaar dat de bestelling alleen tussen 9-17 kan worden opgehaald op werkdagen. Na telefonisch contact werd de bestelling gelijk klaargelegd en kon ik dezelfde dag de bestelling nog ophalen in Goor. De producten zagen er netjes uit, en goed verpakt. Hele goede ervaring!

A Stasse-Sneelooper

😀😀

Beschrijf hier jouw ervaring

Fijne snelle levering in prima verpakking.

Helga Kuckelkorn

Super.

Beschrijf hier jouw ervaring

Mooie bakvorm gekocht. Al mee gebakken. Super.

Franka Baalbergen

Beschrijf hier jouw ervaring

Netjes vlot geleverd. Ik heb alleen 1 verbeterpuntje: ik had 4 zakjes citroenschil en een deegschraper gekocht. Deze werden in een doosje verzonden. Dit had heel gemakkelijk met de brievenbus post... Netjes vlot geleverd. Ik heb alleen 1 verbeterpuntje: ik had 4 zakjes citroenschil en een deegschraper gekocht. Deze werden in een doosje verzonden. Dit had heel gemakkelijk met de brievenbus post mee gekund in een envelop

Ilse de Pruis

Goed,snel en netjes

Martha Babel

Beschrijf hier jouw ervaring

Bestelling was snel in huis

Nathalie

Veel keuze, snelle verzending

veel keuze, snelle verzending

Sharon van Soesbergen

Onwijs sneller levering. Op donderdagavond een bestelling gedaan, en kreeg dit de volgende ochtend al binnen. Prima producten en een ruime keuze.

Snelle levering.