l karel

Brede keus, vlotte levering

levert volgens verwachting

Susan

Fijn bedrijf, leveren altijd supersnel

Beschrijf hier jouw ervaring

bestelling netjes verpakt en snel binnen

Tonny

Goede ervaring.

Beschrijf hier jouw ervaring

Producten zijn goede kwaliteit. Wel jammer dat ik geen mail kreeg over de gesplitste levering.

Gert Jan Nap

Helemaal top producten zijn uitstekend

Beschrijf hier jouw ervaring

Fijne webwinkel hebben heel veel en snelle bezorging

Carla Elzinga

Bestelling snel en correct geleverd na de bestelling.

Beschrijf hier jouw ervaring

Mengkom en smelt chocolade besteld, precies zoals gewenst! Enige nadeel: de sticker zat binnenin de mengkom geplakt en wilde er bijna niet uit. Nog tijde op de lijm resten staan krabben. Die kon... Mengkom en smelt chocolade besteld, precies zoals gewenst! Enige nadeel: de sticker zat binnenin de mengkom geplakt en wilde er bijna niet uit. Nog tijde op de lijm resten staan krabben. Die kon beter onderop de kom ;)

Corry Ermes

Prima producten

Jolanda Martens

Goede kwaliteit qua producten en snelle service

Beschrijf hier jouw ervaring

Veel en mooie kwalitatieve producten goede sevice

Nelly De Meersman

Snelle levering en correcte beschrijving van de producten

Paulien Huppertz

Ik heb Altijd goede ervaringen gehad met baktotaal. De producten zijn van goede kwaliteit. Levering is snel en de producten worden goed beschermd verstuurd.

Rebecca de Vries

Een heel fijne webwinkel

Beschrijf hier jouw ervaring

Mijn ervaring met baktotaal is alleen maar positief. De website is goed bereikbaar telefonische ook. vriendelijke mensen En als er iets is komt er meteen een oplossing zonder gezeur. De bakspullen... Mijn ervaring met baktotaal is alleen maar positief. De website is goed bereikbaar telefonische ook. vriendelijke mensen En als er iets is komt er meteen een oplossing zonder gezeur. De bakspullen zijn van prima kwaliteit prijs verhouding .Dus ik heb niets anders dan lof en ik hoop dat ze zo door gaan.