Ingrid Bravenboer

Communicatie over ruilproduct belerend en arrogant

Beschrijf hier jouw ervaring

Het is ongekend ongepast om klanten op deze belerende manier de les te lezen zoals de email die ik retour heb ontvangen op een product dat ik wilde ruilen.
In het verleden is het contact juist...
In het verleden is het contact juist erg prettig geweest.
Wanneer dit de nieuwe houding van het bedrijf is zal ik vervolgens elders bestellen. Dit voelde wel zo vreselijk naar dat ik niet eens meer heb geantwoord.

Kathleen

Hier vind je alles

Beschrijf hier jouw ervaring

Je vindt er alles, de mixen zijn ook overheerlijk, al meerdere keren besteld als hobbybakker, en ik ben héél tevreden!

Philippe Duchateau

Een snelle en adequate levering.

Beschrijf hier jouw ervaring

De bestelling is naar wens en degelijk.

Gerrie Beltman

Super goede klantenservice, altijd erg vriendelijk en hulpgericht. Duidelijke omschrijving van artikelen zodat je weet wat je koopt.

Beschrijf hier jouw ervaring

Blijf een trouwe klant, ik zal nooit meer ergens anders mijn bakspullen kopen.

Lucy Gerrits

Erg goed

Marijke Goedhart

Snelle en goede levering

r Neef

Nog geen ervaring

Beschrijf hier jouw ervaring

Enorm veel geld voor deze taartverdeler

R `Bruijn

Keurig zoals altijd

Aanschaf deegkneder

Conny

Veel producten ,misschien iets te veel , waardoor sommige niet veel verkochte exemplaren te lang blijven liggen . Ik kocht rosé en blauwe suikerdecoraties , De blauwe waren prima en zo ook 1 gemengd... Veel producten ,misschien iets te veel , waardoor sommige niet veel verkochte exemplaren te lang blijven liggen . Ik kocht rosé en blauwe suikerdecoraties , De blauwe waren prima en zo ook 1 gemengd doosje goed van kleur De rosé decoratie zag er niet smakelijk uit , verschoten rosé en grauw wit , heel anders als de andere 2 die ik had besteld , Het keek alsof het flink verschoten was van de zon , Netjes een foto gemaild en verteld dat ik dit niet kon gebruiken, kreeg een mail terug met een onsamenhangend verhaal over de leverancier die de kleurstoffen had veranderd, Maar alle ingrediënten op alle doosjes waren precies gelijk , Het werd een eindeloze discussie met de klantenservice, het hoorde zo en punt uit aldus hun 😩uiteindelijk het doosje weggegooid want terugsturen was duurder aan verzendkosten, Dit was voor mij mijn eerste bestelling en tevens de laatste

Beschrijf hier jouw ervaring

Ouwe meuk en slechte service, hoge verzendkosten

Reactie Baktotaal:

Beste Conny,
Beste Conny,
We vinden het erg vervelend dat deze review zo blijft staan, want wij hebben je uitgelegd waar de kleurwisseling vandaan komt en aangeboden het product te retourneren op onze kosten, zodat het je het aankoopbedrag netjes terug zou krijgen. We hebben onze voorraad én de nieuwe zending met een ander batchnummer bekeken en deze hadden allemaal dezelfde kleur, dus had een nieuw artikel opsturen in dit geval geen zin. In de review gaf je aan dat je de decoratie hebt weggegooid, maar wij hebben toen alsnog het aankoop bedrag terugbetaald.
Klachten nemen we namelijk zeer serieus en hebben dit dan ook zo goed mogelijk met je opgelost. We hopen dan ook op je begrip.
Baktotaal Bouwhuis

Stoffer Snippe