Ann Renders

Beschrijf hier jouw ervaring

Snelle levering, producten naar verwachting

Luc Deblauwe

Altijd tevreden

Perfecte levering

Ilona Regoor

Professionel

Beschrijf hier jouw ervaring

Je kan alles vinden voor het bakken

Ritchey Kaffa van Scheijndel

Goede producten voor een betere prijs dan concollega’s, snelle levering geen poespas.

Beschrijf hier jouw ervaring

Toegankelijke winkel die gelijktijdig voelt als groothandel, je voelt je als een kind in een snoepwinkel.

Odekerken

Als je het bij Baktotaal niet vindt, dan vind je het ergens anders zeker niet.

Beschrijf hier jouw ervaring

Zo veel keuze in een zeer grote diversiteit, geweldig! En dan ook vaak de kortingsaanbiedingen, daar wordt je toch gewoon blij van.
Tevens een goede en snelle afhandeling van de bestelling. Zo...
Tevens een goede en snelle afhandeling van de bestelling. Zo moeten meerdere verkopers hun kopers tevreden stellen, dan ging het zeker een stuk makkelijker allemaal. Baktotaal ga vooral zo door !!

Agnes Bremmers

Ik heb na een week nog niets ontvangen, krijg ook geen reacties op de mails die ik stuur, dus geen Fijne ervaring

Geen goede ervaring

Ingrid S

Kwaliteit aan correcte prijs. vlotte levering. duidelijke website. veel keuze.

Beschrijf hier jouw ervaring

kwaliteit aan correcte prijs. vlotte levering. duidelijke website. veel keuze. voor herhaling vatbaar.

Ulrike van den Broek

Vlotte levering, alles compleet en goede kwaliteit. Heb al vaker besteld en ben altijd tevreden. Zeer ruime keus van alles, ik ga zeker weer bij jullie bestellen.

Helemaal tevreden

Marja Sluimer

Ik bestel erg graag bij bak totaal. Meestal zijn de producten prima, en snel binnen. Problemen w orden meestal snel opgelost!

Zie boven

sher

Alles altijd snel en in orde!

Top ervaring!