Paul van Berkel

Alles wat je nodig hebt voor de thuisbakker. Ik heb bloem, rijsmandjes,broodbaksteen,gist en bakplaten besteld (niet in een bestelling)
Alles werd de volgende dag geleverd.

Beschrijf hier jouw ervaring

Bij een defecte weegschaal zeer professioneel en fijn geholpen om het probleem naar volle tevredenheid op te lossen.

Hannelore

Prima!

Beschrijf hier jouw ervaring

Groot assortiment en snelle service. Goede kwaliteit muffinvormpjes

Irma Van der Linden-Willems

Snelle levering, uitstekende kwaliteit en je grijpt eigenlijk nooit mis.

Beschrijf hier jouw ervaring

Voor een eenvoudige thuisbakker is het een genot te ervaren dat Bouwhuis over een constante voorraad beschikt. Dat geeft vertrouwen.

Pieter

Super assortiment, op tijd geleverd

Beschrijf hier jouw ervaring

Super uitgebreid assortiment, goede kwaliteit en redelijke prijs.

G. Lobe

Goed assortiment, vaak ook weer nieuwe producten, aanbiedingen.

Beschrijf hier jouw ervaring

Goed assortiment, snelle levering. Kan ook altijd zien of iets op voorraad is, voor je het besteld. Zonodig kun je je E-mail adres invullen zodra iets weer op voorraad is, dat je een mail krijg dat... Goed assortiment, snelle levering. Kan ook altijd zien of iets op voorraad is, voor je het besteld. Zonodig kun je je E-mail adres invullen zodra iets weer op voorraad is, dat je een mail krijg dat het weer op voorraad is.

wouiters philip

Goede bloem

gemakelijk leveren

Lieke

Top, snelle levering en zeker niet te duur.

Beschrijf hier jouw ervaring

Goede service, taart dozen goede kwaliteit en niet duur. Heb er lang naar gezocht en ben erg blij met Bouwhuis.com.com.
Klantenservice is ook erg vriendelijk en hulpvaardig.

Eline

Niet zo positief. Hoge verzendkosten en matige kwaliteit producten

Beschrijf hier jouw ervaring

Ik had sprinkles besteld maar er stond niet bij dat ze niet bakvast waren. Verder vind ik het een slechte service dat je pas bij bestellingen van boven de €150 geen verzendkosten betaalt. Bij de... Ik had sprinkles besteld maar er stond niet bij dat ze niet bakvast waren. Verder vind ik het een slechte service dat je pas bij bestellingen van boven de €150 geen verzendkosten betaalt. Bij de meeste andere webshops is dit €20, soms €50 maar ook vaak €0.. Het is dat er geen andere grote webshops zijn voor bakproducten, maar anders zou ik hier liever niet meer bestellen.
Ik moet wel zeggen dat ik wel 1 x een positieve ervaring heb gehad met de klantenservice, waar er zonder discussie een retour werd geaccepteerd omdat die beschadigd was, die hoefde ik niet eens terug te sturen. Dus dat vond ik wel een goede service. Het feit dat er een heleboel bakblikken beschadigd waren geleverd, was natuurlijk niet positief. Al met al dus een onvoldoende beoordeling, maar geen (zeer) slecht.

Appelkaatje

Goede producten
Goede producten
Wat ik jammer vind, dat zijn de verzendkosten. Ze werken niet met minimaal bedrag en dan gratis verzenden. Dus ik wacht tot ik meerdere items heb, wanneer dat kan. En anders zoek ik het ergens anders.

Reactie Baktotaal:

Beste,
Bedankt voor jouw review. Hoewel we heel blij zijn met jouw review van een 8, willen we je wel even vertellen dat wij vanaf 75 euro gratis verzenden.
Ik hoop je hiermee voldoende te...
Beste,
Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zie je graag terug op Bouwhuis.com!
Jenneke
Team Baktotaal Bouwhuis