D Reydams

Tevreden klant, maar wel één negatieve ervaring: niettegenstaande ik wel thuis was werd mijn pakje niet afgeleverd maar naar een ophaalpunt gebracht waar ik het zelf moest gaan ophalen. Ik heb wel... Tevreden klant, maar wel één negatieve ervaring: niettegenstaande ik wel thuis was werd mijn pakje niet afgeleverd maar naar een ophaalpunt gebracht waar ik het zelf moest gaan ophalen. Ik heb wel een kleine kost betaald voor de levering bij mijn bestelling.

Beschrijf hier jouw ervaring

reeds meermaals besteld - positieve ervaring

Lucy Heyman

Super tevreden klant

Beschrijf hier jouw ervaring

Eetbaar icing papier is heel lekker en gemakkelijk om mee te werken.

Margriet Vader

Ik ben zeer tevreden met de service en de kwaliteit van de producten. Voor mij een 10 waard

Zeer tevreden

Pieter

Bij uitstek de leverancier voor al je bakprodukten. Als voormalig banketbakker weet ik maar al te goed dat het belangrijk is om met de juiste producten te kunnen werken om zo het beste bak resultaat... Bij uitstek de leverancier voor al je bakprodukten. Als voormalig banketbakker weet ik maar al te goed dat het belangrijk is om met de juiste producten te kunnen werken om zo het beste bak resultaat te kunnen halen. Baktotaal levert producten van dezelfde kwaliteit en leveranciers als de bakker om de hoek.

Beschrijf hier jouw ervaring

Baktotaal levert verschillende producten in kleine proporties voor de thuis bakker. Kwaliteit is daarbij de drijfveer. Een aanrader voor ieder die thuis wil bakken en het beste resultaat wil... Baktotaal levert verschillende producten in kleine proporties voor de thuis bakker. Kwaliteit is daarbij de drijfveer. Een aanrader voor ieder die thuis wil bakken en het beste resultaat wil bereiken.

Mees van der Meulen

Goede kwaliteits ingrediënten voor de thuisbakker

Beschrijf hier jouw ervaring

Ik koop graag bij baktotaal. De bezorging is vlot en ik kan er werkelijk alles vinden. Kwaliteits artikelen voor een schappelijke prijs. Ik blijf!

elsie vermonden

Altijd al tevreden van geweest !

Beschrijf hier jouw ervaring

Vooral ook veilig verpakt !

Berry Grasso

Beschrijf hier jouw ervaring

Producten precies zoals beschreven en snelle levering

Annick Ploeg

Super!

Beschrijf hier jouw ervaring

Al meerdere keren producten besteld. Snelle levering en fijne producten!

Danique Van Berkum

Prima ervaring alles staat duidelijk aangegeven

Beschrijf hier jouw ervaring

Af en toe moet ik soms zoeken naar een bepaald iets wat ik nodig heb maar dat heb ik dan ook zo gevonden

Anna Zawada

Alles prima. Snelle verzending.

Beschrijf hier jouw ervaring

Makkelijk te bestellen en snelle verzending.