Marijke Hessing

De bestelling puik op tijd geleverd en werkelijk super netjes en zorgvuldig verpakt. De chocolade - vanwege het warme weer- in een koeltas met icepack erbij. Chapeau!

Zie boven

Staf Van der wee

Ik ben zeer te vreden over Baktotaal en de levering was zeer snel echt super bedankt

Echt super bedankt

Jan Van Cleemput

Voor herhaling vatbaar

Voor herhaling vatbaar

Jeannet Oostindie

Fijne webshop en snelle levering

Beschrijf hier jouw ervaring

Word snel en netjes en goed ingepakt geleverd

Lieve Woestenborghs

Geweldige ervaring. Snelle vlotte afhandeling en levering. Goede degelijke producten. Van mij krijgen ze 10 op 10.

Beschrijf hier jouw ervaring

Sterke punten zijn snelle levering en degelijke producten. Top service. Van mij krijgen ze de maximale sterren.

Juut

Erg fijne shop. Zeer ruim assortiment voor….. ja, voor wat niet?
Ik koop er al jaren van alles voor koken, bakken etc., want altijd goede kwaliteit.

Beschrijf hier jouw ervaring

De site is duidelijk en bestellingen worden goed en snel geleverd. Ze houden je goed op de hoogte van het proces.

Daphne Groeneveld

Meta Senli

Altijd goede service en snelle levering!

Beschrijf hier jouw ervaring

Eenmaal decoratie chocolade ontvangen, waarvan er heel veel waren gebroken. Melding van gemaakt en kon toen nieuwe ontvangen of mijn geld terug! Daarom, hele goede service!!

R. E. Bos

Product niet geleverd, geen reactie!!

Beschrijf hier jouw ervaring

Hoewel aangegeven als verzonden is een product in mijn bestelling niet geleverd. Ik heb begrip dat een verhuizing druk is, maar meldt dan niet op het antwoordapparaat; bij dringende zaken stuur een... Hoewel aangegeven als verzonden is een product in mijn bestelling niet geleverd. Ik heb begrip dat een verhuizing druk is, maar meldt dan niet op het antwoordapparaat; bij dringende zaken stuur een email. Nu, na meerdere e-mails, heeft niemand nog het fatsoen gehad om daarop te reageren. Schandalig

peter bootsma

Snelle levering maar kan verbeterd worden

Beschrijf hier jouw ervaring

Alle bestelde spullen waren snel in huis echter was het niet goed verpakt. Door bakblikken op de pakken met bloem te leggen in een doos zonder bescherming ertussen kan je wachten dat de scherpe... Alle bestelde spullen waren snel in huis echter was het niet goed verpakt. Door bakblikken op de pakken met bloem te leggen in een doos zonder bescherming ertussen kan je wachten dat de scherpe punten door de papieren verpakking heen gaan. Hierdoor waren er vier pakken bloem doorboord en lag de doos bezaait met bloem, en durum...... Wellicht een tip om de scherpe spullen goed te verpakken of met lagen karton te werken in de dozen?