Kwaliteit
8.2/10
Afspraak maken
Communicatie

Christel van der Neut

Altijd goede snelle service!

Andriessen

Positief

Service en snelheid

Johan van Antwerpen

De communicatie is niet helemaal perfect. Wanneer ik telefonisch aan een collega doorgeef dat de auto uitgelijnd dient te worden moet men bij de bandenwisseling niet nog eens komen vragen of de auto... De communicatie is niet helemaal perfect. Wanneer ik telefonisch aan een collega doorgeef dat de auto uitgelijnd dient te worden moet men bij de bandenwisseling niet nog eens komen vragen of de auto uitgelijnd moet worden.

van Alphen

Perfect en snel geholpen!!

Martin

Prima service, voor weinig geld!

Goede service voor weinig geld!

T. Meijer

Winter en zomerbanden ruilen. En de banden in opslag. Gaat goed in Numansdorp.

Snel en makkelijk af te spreken. Snel geholpen en op tijd. Kopje koffie erbij.

M. Verpaalen

Flexibiliteit verdient een dikke 10. In de ochtend gebeld om te vragen of ik mijn auto diezelfde dag nog voor een APK-keuring aan kon bieden. Dit was geen enkel probleem en het is geregeld.

Persoonlijke benadering
Behulpzaam
Meedenken

Thomas (Brezan oud-beijerland

Leo heeft me prima geholpen, scherpe prijs en uitstekende service ?? ik raad het iedereen aan.

Scherpe prijs

van den Berg

Je wordt er keurig geholpen. Kopje koffie aangeboden en goede stoelen en een prettige ruimte.
Hier is klant nog koning. Parkeer je auto buiten en lever je sleutel in. Na de betaling staat je auto ook weer netjes buiten.

D.B. Koomans

Prettige mensen