Kwaliteit montage
Snelheid reacties
Gemak maken afspraak
Informatie per e-mail

Nanomi

Super service. Zeer flexibel en goed in communicatie

Ze zijn er voor je als het nodig is, en zorgen dat het goed komt

nvt

Mark Steinen

Gisteren was prima, de vorige week voor niks gewacht, later bleek door ziekte monteur.

Praktisch dat ze op lokatie langskomen, scheelt veel tijd.

Bos

Super, 2as op tijd en zeer vriendelijk.

De monteurs

Als je een vraag heb over banden krijg je geen antwoord terug. Je wordt niet terug gebeld.

Gijs

Muah, liep niet helemaal soepel deze keer

Thuis de banden laten vervangen is top

Bij vorige afspraak was door de monteur (van BandenThuis) geconstateerd dat de zomerbanden vervangen dienden te worden. Vervolgens is hier niets mee gedaan, en nu moet er opnieuw iemand langs komen... Bij vorige afspraak was door de monteur (van BandenThuis) geconstateerd dat de zomerbanden vervangen dienden te worden. Vervolgens is hier niets mee gedaan, en nu moet er opnieuw iemand langs komen om dit te doen.
Daarnaast was de monteur steeds aan het mopperen dat de auto niet goed stond; na het aanbod de auto anders neer te zetten voor hem hoefde dat toch niet. Mopper dan ook niet…

Franca

Grandioos, elke keer weer en mooi op zaterdag.

Op zaterdag, op eigen oprit, snel, vriendelijke medewerker, vooraf een belletje dat ie eraan komt.

Nvt

Cuts and More BV

Makkelijk, snel en goede prijs kwaliteit vrrhouding

Makkelijk

W Bootsman

Relaxt op locatie de banden van mijn auto laten vervangen

Correcte en ervaren monteur

Informeer voordien, e/o spreek de voicemail in of stuur een sms, de klant wanneer de bestelde banden er niet zijn op de dag van de afspraak. Die eerste afspraak, die ochtend heb ik onnodig staan... Informeer voordien, e/o spreek de voicemail in of stuur een sms, de klant wanneer de bestelde banden er niet zijn op de dag van de afspraak. Die eerste afspraak, die ochtend heb ik onnodig staan wachten. En tijd is voor mij, als ondernemer, geld!

Merel

Service is Top

Super service met telefonisch afspraak maken en de monteur zelf!

Booking via de website was niet te doen. Wellicht vooral omdat het icm leaseauto was. Toen ik eenmaal in direct contact stond was totale service super goed! Aanrader

Michel Peters

Aandacht vereist

Goede prijs en service aan huis is mooi

Na ventiel niet vast band beschadigd de vorige keer. Nu band niet goed op druk na montage. Een banden reparatie is dan niet coulance maar gewoon ook afrekenen. Dat kan beter!

Hakkenberg

Uitstekende klantervaring

Directe en eerlijke klantbediening

Waarom is dit veld verplicht als ik een dergelijk oordeel heb?