Kwaliteit montage
Informatie per e-mail

Top

Danny

Gewoon top! 2 x gebruik gemaakt, top concept en perfecte service

Alles in perfecte manier afgehandeld

Stephan

Top service met een monteur die weet waar hij mee bezig is.

Monteur die zeer vriendelijk is. Tijdens het verwisselen van de banden kon ik gewoon verder werken. Hulde voor deze man. Na afloop kwam hij netjes vertellen dat hij klaar was en of ik het resultaat... Monteur die zeer vriendelijk is. Tijdens het verwisselen van de banden kon ik gewoon verder werken. Hulde voor deze man. Na afloop kwam hij netjes vertellen dat hij klaar was en of ik het resultaat prima vond.

Ja, tijdens het bestel process werd op een of andere manier twee orders aangemaakt. Direct gebeld, er werd netjes gezegd dat de betaling ontvangen was en andere order niet van toepassing was.

Schildersbedrijf koster

Gewoon goed ,al voor de derde of zelfs vierde keer.

Banden zijn perfect gemonteerd zonder de velgen te beschadigen.
Wel eens anders meegemaakt bij de “plaatselijke “bandenboer.
vandaar al voor de derde keer de keus voor bandenthuis.

Het achteraf betalen zou misschien zonder extra kosten kunnen ,€ 4,= voor zo ‘n pintransactie is misschien een beetje teveel van het goede.

Timmerbedrijf Jos van den Berg

Super goed gegaan snel en vakkundig .Dankjewel

Vuong

Snel reageer

Duidelijk

Rene Demmers

Zeer ervaren monteur en supersnel. En dat, al met al, voor een zeer concurrerende prijs!
Ik zeg...doen!

Lodewijk

Prima service, komt afspraak op tijd na en heeft bovendien een scherpe bandenprijs.

Prima prijs, makkelijk online een afspraak maken en het montagegemak bij je thuis.🔝

Aanvulling website:
Het opnemen van regionale/rayon adressen met bijbehorende telefoonnummers van contactpersonen e/o monteurs.

J. Hubert

Zeer tevreden over de dienstverlening, aardige mensen.

Denken goed mee.

Nee, niet bewust van.