Kwaliteit montage
8.2/10
Snelheid reacties
Gemak maken afspraak
Informatie per e-mail

Goede service. Banden zitten er goed op.

Goedkoop en gemakkelijk, lekker aan huis, veel keus aan banden

Meer informatie. Ik wist bijvoorbeeld niet of ik zelf moest zorgen voor het afvoeren van de oude banden; en de monteur was een halfuur later, is op zich niet erg, maar dan moet je niet van tevoren... Meer informatie. Ik wist bijvoorbeeld niet of ik zelf moest zorgen voor het afvoeren van de oude banden; en de monteur was een halfuur later, is op zich niet erg, maar dan moet je niet van tevoren zo'n tijdslot van een uur bekend maken.

Klantvriendelijk bedrijf en zo makkelijk dat voor de deur je banden worden verwisseld!

Een super vriendelijke monteur (uit Tilburg) heeft vlot en deskundig mijn banden verwisseld!

Monique

Goede en snelle service, de monteur was vriendelijk en zeer op tijd! 😊

Rob

Wederom een prima ervaring en service

Punctuele monteur

Generator beter isoleren ivm geluid in bus en werkomstandigheden monteur

R schaasberg

Begon slecht ivm afzeggen van afspraak vanwege defect aan bus, maar eindigde goed

afspraak op korte termijn

afspraak werd afgezegd , dat was vervelend en kon pas enkele dagen later weer plaatsvinden
de banden zien er na montage niet echt mooi uit, op de zijkanten zit nog vet , oid, dat gebruikt werd om de band op de velg te krijgen.

Ze doen wat ze beloven

Y. Kadir

Top service, volgende banden weer.

Ik had 4 banden besteld ipv 2. Is gelukkig goed opgelost met goede service.

Danny

Goed en slecht!!

Afspraken na komen. Ik was nou al 2 weken op ventielen en wordst van kastje naar muurtje gestuurd en der zou contact opgenomen worden maar krijg geen reactie en blijf maar bellen alleen telkens weer... Afspraken na komen. Ik was nou al 2 weken op ventielen en wordst van kastje naar muurtje gestuurd en der zou contact opgenomen worden maar krijg geen reactie en blijf maar bellen alleen telkens weer het zelfde verhaal