Kwaliteit montage
Snelheid reacties
Gemak maken afspraak
Informatie per e-mail

Ruud

Goede service, monteur kwam keurig op tijd en meld zich telefonisch. Vriendelijke jongen
Enige minpuntje was dat ik per mail verkeerd geinformeerd was over betaling, waardoor eerste afspraak niet goed ging.

Fantastische vernieuwing van mijn banden!

Vriendelijke en kundige technicus tijden montage

Keuze tijdstip van monteren.

chris

Om te janken. Al 2 keer levering van banden misgegaan en je moet telkens overal achteraan

nee, er wordt van alles beloofd maar niets waargemaakt

betrouwbaar zijn

Leander

I-de-aal! Waarom doet niet iedereen dit!? Om 3 uur een afspraak hebben en om half 4 eindelijk is geholpen worden en al die tijd maar in een benauwd kantinetje moeten wachten is eindelijk voorbij.... I-de-aal! Waarom doet niet iedereen dit!? Om 3 uur een afspraak hebben en om half 4 eindelijk is geholpen worden en al die tijd maar in een benauwd kantinetje moeten wachten is eindelijk voorbij. Zeer prettige vooruitgang maar waarom is dit in g#dsnaam niet eerder uitgevonden!?

Duidelijk - snel - loyaal

Tot dusver geen! Houd tie gretigheid en grote mate van klantvriendelijkheid vast. DAT is wat we willen. Met jullie prijzen zit het ook wel snor 👍🏻

SA Jonker

Professioneel, Punctueel, Puur gemak en economisch = Perfect

Th J M Bouwman

Mijn ervaringen met BandenThuis zijn prima.

Gemakkelijk afspraken maken.
Afspraak wordt waar gemaakt.
Afterpay is een prima regeling.
Vriendelijke,beleefde en snelle monteur.

Geen.

Keurig op tijd nette en vriendelijke monteur alles netjes afgewerkt

snelle en gemaakte afspraken nakomen uitstekend

Hans Gijsen

Goede ervaring met de monteur. Werkt netjes en is klantgericht.

Monteurs werken netjes en zijn klantvriendelijk.

Net zoals een eerdere ervaring monteurs zijn prima en klantvriendelijk. Nadat ik vrijdagmorgen 31/5 gebeld was door de monteur dat de banden niet binnen gekomen waren maandag 3/6 contact gehad over... Net zoals een eerdere ervaring monteurs zijn prima en klantvriendelijk. Nadat ik vrijdagmorgen 31/5 gebeld was door de monteur dat de banden niet binnen gekomen waren maandag 3/6 contact gehad over de mogelijkheden van monteren. Ik was op laatst vrijdag voor niets thuis. Vriendelijke dame aan de telefoon waaraan ik vroeg of het ook op woensdag of donderdag kon. Na een ontvangen mail waarin stond dat het vrijdag zou worden contact gehad met de heer Nick van Crey. Ik heb begrip voor de route planning maar de klantgerichtheid/vriendelijkheid en begrip was ver onder de maat!

CityComputers Tilburg

Alles perfect geregeld. binnen 1 uur was de montage voor onze deur ook klaar ! echt top service !

alles perfect geregeld en monteur was binnen 1 uur voor onze deur klaar ! echt top !

nee. Alles was ok !