Kwaliteit montage
Gemak maken afspraak
Informatie per e-mail

Prima ervaring

klantvriendelijkheid

nee die zijn er niet wellicht de uitstraling van de bus waarmee ze aanrijden. Ik zou een wat nieuwer wagenpark gebruiken met een nette inrichting

L de Leeuw

Uitstekende service van dit bedrijf

Prima prijzen ,goede service

Struwer

Top!

Het gemak!

Hans

Toppers

Betere communicatie via mail contact

Rob Boef

Ideaal. Bij je thuis voor de deur, snel en vakkundig. Voor de 3e keer al banden laten vervangen. Uitermate tevreden.

Volop keuze op internet, nette prijs en fijn dat het aan huis kan.

Jasper Jilesen

Super!

Vriendelijke monteur, super snel

Goede en snelle service

Helemaal perfect.

Snel en makkelijk. Zijn op tijd op de afspraak.

Evert Mulder

Zeer concurrerende prijzen en groot gemak door ze thuis of op het werk te laten monteren

Bandenprijs concurrerend en montage aan huis is wel iets duurder dan bij de garage maar daar staat het grote gemak tegenover. Montage banden kwam professioneel over

Nadeel is dat je wordt ingepland wanneer ze komen en dat is zeker niet iedere dag van de week en dat kan problemen geven.
Overigens begrijpelijk dat men met een dergelijke planning werkt maar...
Overigens begrijpelijk dat men met een dergelijke planning werkt maar voor de klant kan het lastig zijn

wim van der Welle

Het is allemaal keurig gegaan , er is goed kontakt geweest per mail, er is netjes op tijd gebeld ,
Monteur was keurig op tijd een nette behandeling ik heb alle lof voor bandenhuis en geef dit ook weer door.

geheel volgens afsprak.

Heb ik niet alle lof voor bandenhuis .