Kwaliteit montage
Snelheid reacties
Gemak maken afspraak
Informatie per e-mail

Yvette van Daelen / WOODselect Engineering

Prettige ervaring met zowel de dienst op zich en de jongeman die erg klantvriendelijk was en hierdoor snel en gemakkelijk mijn banden heeft verwisseld.

Het personeel.

Op dit moment geen idee.

Goede ervaring, fijne monteur.

Gemakkelijk afspraak maken, duidelijke website

Afspraken worden te kort op elkaar gepland zonder rekening te houden met de reistijd van de monteur.
Monteur was als eerste bij ons, maar bij al zijn andere klanten gaat hij later komen, dat is een verbeterpunt

Mike Bakas

Amazing!

Het gemak en respect voor het concept. toch op tijd....

De chauffeur / monteur voorzien van correcte informatie! Dus iets interns. Communicatie vanuit de order moet duidelijk zijn bij dw monteur. Als ik in mail vermeld bel mij 10min voordat je aankomt... De chauffeur / monteur voorzien van correcte informatie! Dus iets interns. Communicatie vanuit de order moet duidelijk zijn bij dw monteur. Als ik in mail vermeld bel mij 10min voordat je aankomt doe dat dan ook.

Top service, enthousiaste medewerker.

Afspraak maken ging makkelijk, enthousiaste medewerkers

de site werkt niet helemaal naar behoren als je op bestellen druk, geeft die een fout melding maar de bestelling komt wel door bij jullie maar word niks mee gedaan omdat die niet betaald is

IJ. Hoekstra

Geweldig

alles

Otten

Net 4 nieuwe continental banden er onder laten zetten bij bandenthuis.nl goede service klant vriendelijk en een goede prijs.

Alles prima geregeld en de monteur was buitengewoon vriendelijk.

L. van der Spek

Makkelijk banden zoeken en afspraak is snel gemaakt. Jammer van de 4 euro achteraf betalen. Hier waren in het verleden geen kosten aan verbonden. Dat achteraf gratis betalen was juist een sterk punt... Makkelijk banden zoeken en afspraak is snel gemaakt. Jammer van de 4 euro achteraf betalen. Hier waren in het verleden geen kosten aan verbonden. Dat achteraf gratis betalen was juist een sterk punt van banden thuis.nl

Afspraak was snel gemaakt

Bij de eerste afspraak was de betaling niet goed gegaan. Toch kreeg ik een bevestiging voor de afspraak. De dag voor de afspraak geen mail gehad dus heb ik gebeld. Daar wisten ze van geen afspraak... Bij de eerste afspraak was de betaling niet goed gegaan. Toch kreeg ik een bevestiging voor de afspraak. De dag voor de afspraak geen mail gehad dus heb ik gebeld. Daar wisten ze van geen afspraak af. Tevens jammer dat voor achteraf betalen 4 euro in rekening wordt gebracht. Je zou met Afterpay achteraf moeten kunnen betalen zonder kosten.

Montage met goede banden voor een voordelig tarief

Vlotte montage door iemand die mij keurig netjes te woord staat en alles netjes achterlaat

Helaas werden we erg laat ingelicht over het niet aanwezig zijn van de banden bij montage. Ik hoor dat liever minimaal een dag van te voren.