Kwaliteit montage
Snelheid reacties
Gemak maken afspraak
Informatie per e-mail

Olaf Brouwer

Kinderlijk eenvoudig om afspraak te maken, vlotte service, concurerend geprijsd, extreem vlotte uitvoering.

Voor mij de tweede keer dat men banden bij mij thuis vervangt, 6 in totaal. Prijzen banden zijn iets lager als elders, gemak en vlotheid zijn super.

Niets te verbeteren.

Montage goed, tijd levering te lang 10 dagen

Op website wordt gezegd montage binnen 2 dagen, bij mij duurde het 10dagen. De banden zouden max 1 jaar oud zijn die van mij zijn echter 2 jaar oud

Redelijk bedroevend. 2 no-shows waarbij geen info vanuit BT is gegeven en pas dag later eindelijk geplaatst. Via de leasemaatschappij moest ik vernemen dat de banden zoek waren. Dat had BT... Redelijk bedroevend. 2 no-shows waarbij geen info vanuit BT is gegeven en pas dag later eindelijk geplaatst. Via de leasemaatschappij moest ik vernemen dat de banden zoek waren. Dat had BT pro-actief zelf ook kunnen aangeven en tijdig de afspraak kunnen verzetten. Na plaatsen bleek overigens ook dat de bandenspanningindicator niet geinitialiseerd met een foutmelding als gevolg.

RPM

Overzichtelijke website en makkelijk in te vullen, ging mis met sturen van bevestiging en factuur

Waren wat problemen met mailen van factuur en bevestiging, dit is snel en goed opgepakt door de medewerkers

Prettig geregeld

Eigenlijk ging alles goed.

Beetje jammer dat de afspraak email in mijn SPAM email terecht kwam, daar kwam ik zelf wat laat achter om de afspraak eventueel te kunnen verzetten

Prima dienst voor werkende mensen

Ik had afspraak om 12:30 en niet om 10:00 het had gekund dat ik niet aanwezig was op die betreffende locatie dan had konteur terug moeten komen

John

Fijne website, maar te oude banden.

Overzichtelijke website, makkelijk te vergelijken, bestellen en plannen.

Vandaag voor 17:00 uur besteld, montage op locatie binnen 2 werkdagen. De eerstvolgende montagemogelijkheid die ik kon kiezen, was 4 werkdagen verder.

De banden onder mijn camper...

De banden onder mijn camper dienen om de 5 jaar vervangen te worden. De banden die nu gemonteerd zijn, zijn echter al bijna een jaar oud, dus al 20% afgeschreven.

Ja, ik beveel het bedrijf aan, maar niet geschikt voor vrachtwagen/camper/caravan banden

Peter De Smedt

Derde keer goede keer. Twee keer is de levering van banden niet aangekomen waardoor de afspraak niet kon doorgaan. Uiteindelijk is het goed gegaan met een vriendelijke kerel die het werk deed. Er... Derde keer goede keer. Twee keer is de levering van banden niet aangekomen waardoor de afspraak niet kon doorgaan. Uiteindelijk is het goed gegaan met een vriendelijke kerel die het werk deed. Er was me ook verteld dat ze bij de laatste keer telefonisch contact zouden opnemen om deze keer te bevestigen dat ze de dag erna weldegelijk zouden komen. Is niet gebeurd.

Zorgen dat banden binnen zijn en als dat niet het geval is de klant op de hoogte brengen ipv die te laten wachten.

Super alles volgens afspraak

Super service, erg netjes. Aanrader.